- En iyi cevaplar
- 1
Güzel gönderme olmuş. TTNET tabii ki'de kötü pahalı ve gösterdiği hıız vermiyor.
Sözde internet hızım 25mbps, speedtest yaptım hızım 7-8mbps, steamden oyun indiriyorum hızım 800kbps.Kötü diyenlerin hepsi eskidendi çok fazla dendiği için hani insanlar sürekli ''TTnET kötü'' zihniyeti oluştu ve öyle kaldı. Yani tabii internet explorer kullanırsan tabii ttnet kötü![]()
Tek sorum. MB ile MBPS arasındaki farkı biliyorsun değil mi?Sözde internet hızım 25mbps, speedtest yaptım hızım 7-8mbps, steamden oyun indiriyorum hızım 800kbps.
wut? hayır bilmiyorum. Benim bildiğim MBPS MegaByte Per Second?Tek sorum. MB ile MBPS arasındaki farkı biliyorsun değil mi?![]()
Yani farkı biri birim diğeri tanım gibi bir şey.wut? hayır bilmiyorum. Benim bildiğim MBPS MegaByte Per Second?
Mbps = Megabit per second, megabyte değil. Byte ile bit'in farkı şu, 1 bayt = 8 bit. Dolayısıyla 1mb=8mbps, şimdi bizi tarife 16mbps, 16/8 = 2 yapar. Yani saniyede 2MB indirebilirim normalde. Ama Steam'de en yüksek 1.6 oluyor, o da TTNET işte.wut? hayır bilmiyorum. Benim bildiğim MBPS MegaByte Per Second?
Eyvallah. Ben susayım o zaman devam16MBPS'ye kadar internete genelde 12-13mbps, bazen 8, bazen de 1 veriyorlar (AKK'yı geçmediğim zamanlarda düşebiliyor AKK demeyin.) Ayrıca bazen 14ü görüyor ancak o zaman bile ping çok yüksek oluyor. Sırf hat kötü diye gaming anakart aldım, Intel Gigabit ethernetle bile oyunlarda en az 80ms oluyor.
Mbps = Megabit per second, megabyte değil. Byte ile bit'in farkı şu, 1 bayt = 8 bit. Dolayısıyla 1mb=8mbps, şimdi bizi tarife 16mbps, 16/8 = 2 yapar. Yani saniyede 2MB indirebilirim normalde. Ama Steam'de en yüksek 1.6 oluyor, o da TTNET işte.
Ek olarak B byte iken b bit oluyor*16MBPS'ye kadar internete genelde 12-13mbps, bazen 8, bazen de 1 veriyorlar (AKK'yı geçmediğim zamanlarda düşebiliyor AKK demeyin.) Ayrıca bazen 14ü görüyor ancak o zaman bile ping çok yüksek oluyor. Sırf hat kötü diye gaming anakart aldım, Intel Gigabit ethernetle bile oyunlarda en az 80ms oluyor.
Mbps = Megabit per second, megabyte değil. Byte ile bit'in farkı şu, 1 bayt = 8 bit. Dolayısıyla 1mb=8mbps, şimdi bizi tarife 16mbps, 16/8 = 2 yapar. Yani saniyede 2MB indirebilirim normalde. Ama Steam'de en yüksek 1.6 oluyor, o da TTNET işte.