THENOVASPOWER > | 1.7 / 1.8 + KÖYLÜ TAKAS| Play.NovasPower.Tk - PVP Oldu!

YKemal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tabii ki denerim yapmayı. iyi forumlar
Eklersen güzel olur. McMMO TIPKI /Jobs gibi iş yaptıkca o işteki yeteneklerin artar ve belirli seviyelerde özellikler gelir Misal; Kılıç yeteneğinde 50. seviye oldun (Tabi mob kesmen gerekiyor ki 50. seviyeye çıkmak bile zor bişi) Kılıçla vuruşunda Rakipte %3 şansla kanama etkisi oluşur gibi yada madende sağ click ile drill yeteneğini açıp yaklaşık 1.5 2 saniye aşırı hızlı kazma gibi özellikler eklenior (seviye arttıkca etki süresi ve yetenekler gelişir)

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

GÜNCELLEME
Sunucu açıldı girişler aktif iyi oyunlar dilerim... Açıldı; 03.03.2016 14:03

YKemal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server harika olmuş (Bence piyasadaki en iyi survival server). McMMO göremeyince üzüldüm tabi ama olsun bunada şükür :şapka:

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdim ve;
- Başlangıç kitlerini görünce /warp lapis yapasım geldi, o kadar kii survival'dan çıkmışsınız.
- Spawn gayet hoş ve güzel.
- Eklenti paketiniz gayet hoş, beğendim.
- Prefixler felanda iyi, tablo olayı felanda gayet güzel.

Bu kadar yani ama yine dediğim gibi. FARKINIZ YOK!

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GÜNCELLEME
Spawnımızda sorunlar ortaya cıktı sunucuyu kastırıp laga sokuyordu bu yuzden kaldırıldı warp orman spawn oldu iyi oyunlar..

Sunucuya girdim ve;
- Başlangıç kitlerini görünce /warp lapis yapasım geldi, o kadar kii survival'dan çıkmışsınız.
- Spawn gayet hoş ve güzel.
- Eklenti paketiniz gayet hoş, beğendim.
- Prefixler felanda iyi, tablo olayı felanda gayet güzel.

Bu kadar yani ama yine dediğim gibi. FARKINIZ YOK!
Yorumun için teşekürler ama daha eklenecek çok şey var McMMO Ekliyecegiz sunucya az kaldı :D

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/kit baslangic :)

Sonunda ilk kez FULL çektik <3 24 de 24!!

Lagg sorunu giderildi sanırım sunucu online ! +24 online sunucu full oldu slot 32 ye artırıldı!

GÜNGELLEME

Slot artırıldı 32!

Beyler sunucuda oyuncular vurunca korumalı oyuncu diyor napıcaz ? anlamadım