Çizim logo, sizce kötü mü ?

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde adetim değildir fakat bu sefer ödemeyi sonra almak üzere yaptım bunu, yaptığım kişide beğenmedi ve parasını da vermedi. Aslında ben beğendim fakat bilemiyorum, sizce?

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Bence fena değil ama daha güzel olabilirdi.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok bu çizim değil aslında çizim fakat pentool ile üzerinden geçtim bu sefer. Fakat renklendirmeyi bir türlü yapamıyorum tam olarak istediğim gibi.

Çalınmasın diye.

Hocam şimdi birde size açıklamayayım. Bir tarafımdan attım işte bir ara :D

Renklendirme çok büyük ihtimalle %100 doygunluk ya da %100 değerden kaynaklı. Logoda nasıl uygulanabilir hiçbir fikrim yok ama konsept çizimlerde doygunluk %20-30 bandında tutulur. Vermek istediğin duyguya göre ayarlanır %60'a kadar.

Tavsiyem %60-80 bandında tutman doygunluğu.

Onun dışında renk uyum tekeri diye bir dalga var. Complementary renkler, double complementary falan diye renk uyum kalıpları var.

Adobe'nin kullanışlı renk aracı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Renk uyum kalıbı seçebiliyorsun. Logo tasarımında "Benzer" öneririm.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Renklendirme çok büyük ihtimalle %100 doygunluk ya da %100 değerden kaynaklı. Logoda nasıl uygulanabilir hiçbir fikrim yok ama konsept çizimlerde doygunluk %20-30 bandında tutulur. Vermek istediğin duyguya göre ayarlanır %60'a kadar.

Tavsiyem %60-80 bandında tutman doygunluğu.

Onun dışında renk uyum tekeri diye bir dalga var. Complementary renkler, double complementary falan diye renk uyum kalıpları var.

Adobe'nin kullanışlı renk aracı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Renk uyum kalıbı seçebiliyorsun. Logo tasarımında "Benzer" öneririm.
Renklendirmeyi yapacağım yerleri seçmek zor. Çizimden dolayı araç tam tanımlıyamıyor ve çizgileride alıyor. Biraz sıkıntılı ya :D Sağol teşekkürler önerilerin içinde de hacı.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Hocam bizede yapabilirmisiniz acaba özelden fiyatları atarsanız sevinirim .

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesaj atılmıyor size skype: tan.evren ulaşabilirsiniz.

Satış yasak oldugundan forum kurallarını çiğnemeyelim. Özelden mesaj atın bu tür soruları lütfen.

Ücretle ilgili sorunu yok arkadaşın, beğenmemişler. ücreti zaten 15-35 arası.
Bunun neyini beğenmediler anlayamadım eline sağlık.