Çalınmasın diye.Güzelde arkada deli gibi Bu da neüy!?GRAPHIC yazıyor![]()
Hocam şimdi birde size açıklamayayım. Bir tarafımdan attım işte bir araBu da neüy!?GRAPHIC
Yok bu çizim değil aslında çizim fakat pentool ile üzerinden geçtim bu sefer. Fakat renklendirmeyi bir türlü yapamıyorum tam olarak istediğim gibi.
Çalınmasın diye.
Hocam şimdi birde size açıklamayayım. Bir tarafımdan attım işte bir ara![]()
Renklendirmeyi yapacağım yerleri seçmek zor. Çizimden dolayı araç tam tanımlıyamıyor ve çizgileride alıyor. Biraz sıkıntılı yaRenklendirme çok büyük ihtimalle %100 doygunluk ya da %100 değerden kaynaklı. Logoda nasıl uygulanabilir hiçbir fikrim yok ama konsept çizimlerde doygunluk %20-30 bandında tutulur. Vermek istediğin duyguya göre ayarlanır %60'a kadar.
Tavsiyem %60-80 bandında tutman doygunluğu.
Onun dışında renk uyum tekeri diye bir dalga var. Complementary renkler, double complementary falan diye renk uyum kalıpları var.
Adobe'nin kullanışlı renk aracı:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Renk uyum kalıbı seçebiliyorsun. Logo tasarımında "Benzer" öneririm.
Mesaj atılmıyor size skype: tan.evren ulaşabilirsiniz.Hocam bizede yapabilirmisiniz acaba özelden fiyatları atarsanız sevinirim .
Ücretle ilgili sorunu yok arkadaşın, beğenmemişler. ücreti zaten 15-35 arası.Ücreti nekadar demiştiniz arkadaşa ?
Bunun neyini beğenmediler anlayamadım eline sağlık.Mesaj atılmıyor size skype: tan.evren ulaşabilirsiniz.
Satış yasak oldugundan forum kurallarını çiğnemeyelim. Özelden mesaj atın bu tür soruları lütfen.
Ücretle ilgili sorunu yok arkadaşın, beğenmemişler. ücreti zaten 15-35 arası.
Sağol kardeşim teşekkür ederim. Beğenmeyebilir saygı duyarım, benim yanlışım aslında. Garantisiz iş yaptımBunun neyini beğenmediler anlayamadım eline sağlık.