Gibtiğimin Evladını Nasıl Rezil Ederim? Taktik verin

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bacakla midenin arasındaki etli kısmı yeterince sıkı şekilde ısırırsanız av sizin demektir.
Ciddiyim 5 dakka boyunca sesli güldüm :D
Ben okulda birisinden intikam almak istedim mi gider onla hemen arkadaş olurum.(Arkadaş canlısı olduğum için arkadaş olmak o kadarda zor değil)Aradan 1 hafta falan geçtimi zaten kendisi bana ısınır sonra bana güvenip 3-5 özel bilgilerini anlatır ardından bende o çocuk hoca tarafından cezalandırıldığında gider hocaya bana anlattıklarını söylerim ve rezil olur.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddiyim 5 dakka boyunca sesli güldüm :D
Ben okulda birisinden intikam almak istedim mi gider onla hemen arkadaş olurum.(Arkadaş canlısı olduğum için arkadaş olmak o kadarda zor değil)Aradan 1 hafta falan geçtimi zaten kendisi bana ısınır sonra bana güvenip 3-5 özel bilgilerini anlatır ardından bende o çocuk hoca tarafından cezalandırıldığında gider hocaya bana anlattıklarını söylerim ve rezil olur.
münafıklığa kafan çok çalışıyor anlaşılan

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Müdür müdür müdür ? den yola çıkarak direk müdüre git ve öğrencinin eokuluyla kendi eokulunu karşılaştırt bu sayede meb e kadar gidebilirsin ve müdür olan şahsiyet ceza tarzında bir şey alır ve o **** zanlısı da disiplin e kadar yolu olur.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
1.Emailini bul
2.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu sitedeki videoların ve resimlerin hepsini sahte hesapla inanacağı bir sebepten gönder
3.1 Şeytanice gül

2.1@Vienicome i bul gerisini CAT i ile halleder...
3.2 Şeytanice sırıt sonra gül

1.2. Performans sunumları daha başlamaması gerek yakın bi zaman kaldı yaratıcı bir performans sorusu yarak genel olarak zor soruları basitleştirilmiş gibi göstererek ona sor yada akıllı değil ise direk sor gitsin
2.2 Çaktırmadan gül derste olucak olay sonuçta :c

Ortaya şeytani yanımı çıkardınız :c (Şaka bi yana eğer dediğin gibi biri ise bırak öyle kalsın. Gün gelir hayat elinin tersini gösterir)

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müdür müdür müdür ? den yola çıkarak direk müdüre git ve öğrencinin eokuluyla kendi eokulunu karşılaştırt bu sayede meb e kadar gidebilirsin ve müdür olan şahsiyet ceza tarzında bir şey alır ve o **** zanlısı da disiplin e kadar yolu olur.

Fantastikmiş ama müdür meslekten men edilsin istemiyorum