Şüqil PenguenX = Qılıçlı Penguen
Şüqil PenguenX = Qılıçlı Penguen
Veya Okulda İllaki Bi Kaç Arkadaşın Vardır Tekme Tokat Dal Çanta Falan Fırlat Bizim Sınıfta Hep Öyle Yaparız ._.Çözüm penguen!
Aklımda bir plan yok ki. Ama bir iki şey düşünebilirim. Mesela ayın öğrencisi seçimi bizim okulda, Cuma günü sırada yapılırdı. [Duygulandım] Öyle mi sizde de?Yaz lütfen
Çözüm penguen!
Cuma günü sırada yapılırdı. [Duygulandım] Öyle mi sizde de?
Ciddiyim 5 dakka boyunca sesli güldümEğer bacakla midenin arasındaki etli kısmı yeterince sıkı şekilde ısırırsanız av sizin demektir.
münafıklığa kafan çok çalışıyor anlaşılanCiddiyim 5 dakka boyunca sesli güldüm
Ben okulda birisinden intikam almak istedim mi gider onla hemen arkadaş olurum.(Arkadaş canlısı olduğum için arkadaş olmak o kadarda zor değil)Aradan 1 hafta falan geçtimi zaten kendisi bana ısınır sonra bana güvenip 3-5 özel bilgilerini anlatır ardından bende o çocuk hoca tarafından cezalandırıldığında gider hocaya bana anlattıklarını söylerim ve rezil olur.
Arkadaş zaten plan istemiş bende beni deli edenleri rezil etme taktiği geliştirdim neresi yanlış çok merak ediyorum.münafıklığa kafan çok çalışıyor anlaşılan
Müdür müdür müdür ? den yola çıkarak direk müdüre git ve öğrencinin eokuluyla kendi eokulunu karşılaştırt bu sayede meb e kadar gidebilirsin ve müdür olan şahsiyet ceza tarzında bir şey alır ve o **** zanlısı da disiplin e kadar yolu olur.
şöyle düşün müdürlük görevini layıkıyla yapamıyorsa ona müdür demek biraz aşırı kaçabilir ? hak ettiğini ver ona aslan!Fantastikmiş ama müdür meslekten men edilsin istemiyorum
şöyle düşün müdürlük görevini layıkıyla yapamıyorsa ona müdür demek biraz aşırı kaçabilir ? hak ettiğini ver ona aslan!