Oswin Network | 17 Rütbe | Petler | *Dobbe'nin Serveri* | Paintball | 1.8 | GEÇİCİ OLARAK KAPALI

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Yani Bundan Sonra Anında Küfür Ya Da Sonuç Almak Yerine,67890 Yılımızı Geri Dönüş Bekleyerek Harcayacağız.
Maximum 6 saat içinde ticketleriniz ekibimiz tarafından cevaplanıyor.

Sunucumuzdaki sorunlar nedeniyle farklı bir sunucuya geçilmiştir. Sunucu özellikleri iyileştirilmiştir. Yeni sayısal IP adresimiz: 37.123.96.104

Konumuz günceldir.

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, revinancraft adlı sunucuda sizi gördüm. Serverinizde oynamaya karar verdim fakat noob bir faction oyuncusu olaraktan sizden yardım isteyeceğim. Sunucunuzu tercih etme sebebim ise kurucunun üslubu terbiyesi, akıl yaşı ve mükemmel konuşma stili. Hayran kalmamak elde değil.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, revinancraft adlı sunucuda sizi gördüm. Serverinizde oynamaya karar verdim fakat noob bir faction oyuncusu olaraktan sizden yardım isteyeceğim. Sunucunuzu tercih etme sebebim ise kurucunun üslubu terbiyesi, akıl yaşı ve mükemmel konuşma stili. Hayran kalmamak elde değil.
Bizi Seçtiginiz İçin Teşekkürlerimizi İletiyoruz. Faction Hakkında Sorularınız Varsa Çekinmeden Sorabilirsin..

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz Mükemmel Ancak :
- 1.7 1.8 Olsaymış Keşke , 1.8 i Kasan , Girmeyen Binlerce Oyuncu Var. Ama Olmasada Olur. :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
- 1.7 1.8 Olsaymış Keşke , 1.8 i Kasan , Girmeyen Binlerce Oyuncu Var. Ama Olmasada Olur. :)
1.7 Hileleri Çok Sağlam Ayrıca 1.8 de farklı farklı özellikler var ve kasmayı çözmek için 1.8 forge ve 1.8 optifine yükleyip sorunsuz oynıyabilirler...

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz. Memnun olduysanız ne mutlu bana :)

Her zaman güncel olmak iyidir. 1.7/1.8 de protocol h4ckın getirdiği birçok açık var ve pluginler iki sürümü aynı anda görünce hata çıkarabiliyor. Teşekkür derim fikriniz için :)

Aşırı CPU ve bellek tükettiği için jobs(meslek) eklentisi kaldırılmıştır. İyi günler.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size Güzel Bir Önerim Var :
- Lapisde Ne Kadar Lapis Kırılırsa Gökyüzünden O Kadar Lapis Yağsın.