@EfendiBT İçin Builder Alımları Başladı...

Wanleast

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapı Bizim Yaptığımıza Dair Fotoraflar Ve Mapın Kendiside Var Bu ScreenShot'lar Bobunco Yani Forumdaki Adı Olan 'memokra' İle Yaparken Birkaç ScreenShot

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Mapı Bizim Yaptığımıza Dair Fotoraflar Ve Mapın Kendiside Var Bu ScreenShot'lar Bobunco Yani Forumdaki Adı Olan 'memokra' İle Yaparken Birkaç ScreenShot

yaptıysan yaptın neden uzatıyosun konuyu kardeşim ?

Wanleast

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu Arada 4. Ve 9. Mapleride Biz Yapmıştık Zaten 4. ScreenShotta Gözüküyor 9. Resimdede Yaptığımız Mapı Editleyip Sanki Kendi Yapmış Gibi Göstermiş.

memokra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaptıysan yaptın neden uzatıyosun konuyu kardeşim ?
Konuyu Uzatma Sebebimiz. Adam Hep Birlikte Yaptığımız Mapı Ben Yaptım Diye Forumda Göstermesi. Seninde Zoruna Gitmezmi ?

şu an Sinirden Deliricem Nese Mapı Paylaştım. Buyrun Link.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
https://forum.gamer.com.tr/konu/skyblock-1-8-map-spawn-indirme-link.323818/
https://forum.gamer.com.tr/konu/skyblock-1-8-map-spawn-indirme-link.323818/

EfendiBT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım düzgün bir şekilde ilerlersiniz " OlymposBT " ekibi olarak siz yeni başlayan arkadaşların arkasındayız. :D
Teşekürler Metin Abim

Sizi Gidi Map Hırsızları :) Kanıtda yok paintden bobunco felan yazıyorsunuz faça insanlar :)

Moderatör tarafından düzenlendi:

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Allah sizi ne etmesin bu mapı hiçbiriniz yapmadı 10 kişi birden mapı ben yaptım ben yaptım diyor la usta siz kimi kandırıyorsunuz ben bu haritaları yabancılarda bile gördüm gelmiş 10 kişi birden ben yaptım diyor neyin kafasındasınız haritayı gerçekten yapan kişiye helal olsun ! şöyle bir laf vardır taklitler aslını yüceltir ! diye buda size gelsin yuh yazık be yazık ben bu mapı birsürü yerde gördüm adamlar fotoyu çalıp benim bu harita , of yaptığım haritaya bak diyor gidin işinize Yaw .