En spn haritayı atın ben ispanyadan bölge aldım.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bendeki güncel değil
En spn haritayı atın ben ispanyadan bölge aldım.
En son bunu gördüm. Konuyu pek takip edemedim. Kusra bakma.En spn haritayı atın ben ispanyadan bölge aldım.
Yarın güncellerim.
zaten daha herkes turunu oynamadı.Yarın da saat 16-17 gibi bir saatte başlasın okul var
geldimmmm
Not: Güncel harita:Ben sadece sabah oynayabilirim. Bu arada kış ve gelirler 50 altınken toprak alma bedeli 1500 altın.
Tur başı para: 3700 altın
Gelir: 400 altın
Harcama: 0 altın
Tur sonu para: 4100 altın.
Ağırlık verildi: Boğazlarda güvenlik, yeni askeriye okulları ve düzenli ordu çalışmaları.
Not: İrlanda'dan toprak bu tur alındı.
Not: Bizim ülkelerimiz daha @Erenbulbul 'un veya @Uchiha_Madara 'nın ülkelerini tanımıyor.
Bay ZZ acele işim var sen turu bitir birde ben bizim ortak yerden ingiltereye çıktım paramı hesaplaBen sadece sabah oynayabilirim. Bu arada kış ve gelirler 50 altınken toprak alma bedeli 1500 altın.
Ağırlık verildi: Boğazlarda güvenlik, yeni askeriye okulları ve düzenli ordu çalışmaları.
Not: Bizim ülkelerimiz daha @Erenbulbul 'un veya @Uchiha_Madara 'nın ülkelerini tanımıyor.
Not: Güncel harita:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben sadece sabah oynayabilirim. Bu arada kış ve gelirler 50 altınken toprak alma bedeli 1500 altın.
Not: Güncel harita:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İsyanları durdurmamışım onlarıda yaparsınız ispanyadaki toprağı ekleyin yeter oradaki ticaret yolunu ele geçirecem.![]()
Özelden mesajı verdim.Hocam güncel olan bu değil LordOfStrategy Nazi tarafına geçince ülkesi de Nazi Almanyası olarak değişti.