Bilgisayardan Ayrılamama Sorunsalı

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ders Çalışarak xD(Yalansa Yalan De Evde Ne Yapacaksın?)
Çalış o zaman. Bu arada bunu duymuşsundur belki de ben yine de söyleyeyim; günlük oynama süreni azaltacağına oynamadığın günlerin sayısını arttır. Haftada 2 gün hiç bilgisayarın başına geçme mesela. O gün 300-400 soru çöz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullan bilgisayarı, neden istemiyorsun? Derslerini etkilemiyorsa bir sıkıntı yok :D Ben okullar açık şu an mesela günde 5-6 saat başında oluyorum, (yazı sorma 14 saati buluyor :D ). Yani bi sıkıntı yok kullan eğer derslerini aksatmıyor, sosyal hayatını etkilemiyorsa. Hatta ben bilgisayarda daha sosyal oluyorum. Skype'ta sürekli arkadaşlarla konuşuyoruz.
Sistem toplama şevke gelirsin, daha da oynarsın. İnsanın içinde bir ses ortaya çıkıyor o kadar para verdim tabii oynayacağım diye.
Aynen o sıkıntı var. Eski bilgisayarda bi tek Minecraft vardı, o da kasıyodu. Oynamasam çok önemli değildi. AMa bu pc'yi topladık, şimdi onun açamayacağı Dota, Rocket League falan oynuyorum. Ama o PC olduğunda pek oyun oynamıyordum :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlerki yaşantında seni bilgisayar kurtarmayacak. Yarın öbür gün 20 li yaşlara geldiğinde bir işin olsun diye çevrendekilerin beklentisi olacak. Geleceği düşün ve yeteri kadar zaman ayıracağım diye kendini şartla. (Bilgisayara günde 2 saat oturan biri olarak bunları söylemem de ironik tabi :) )
Uyarı: Sadece ilk cümle okunmuştur ve düşünce bildirme amaçlı yazılmıştır.

Eğer bu konu üzerinde bir iş sahibi olmayı düşünüyorsa sadece oyun oynayarak geçinebilir.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlerki yaşantında seni bilgisayar kurtarmayacak. Yarın öbür gün 20 li yaşlara geldiğinde bir işin olsun diye çevrendekilerin beklentisi olacak. Geleceği düşün ve yeteri kadar zaman ayıracağım diye kendini şartla. (Bilgisayara günde 2 saat oturan biri olarak bunları söylemem de ironik tabi :) )
O Ultra Grafikleri Bir Görsen!.(Oynadığım Oyun Unturned :D Ama Ultra Grafiklerde Kasıyor :(.CS:GO Oynuyordum Birsürü Oyununm Var Başarımlarım Var Fakat PC Eskidi Sorun Orda :()

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayat sadece oyundan ibaret değil, sosyal yaşantıya da karışmalı. Asıl belirtmek istediğim nokta da buydu.
Dışarıda Tabiri Caiz İse ("*sansür" ne anlamak istersen) Dolu Onlarla Takılacağıma PC Başında Ölürüm Daha İyi xD

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayat sadece oyundan ibaret değil, sosyal yaşantıya da karışmalı. Asıl belirtmek istediğim nokta da buydu.

.CS:GO almayı düşünüyordum nasıl sence almalı mıyım ?
Kesinlikle 400 Saatlik Oynamam Var Master Elite'dim En Son Herhalde.PC Sağolsun TTNET Sağolsun,Wifi Adaptörü Sağolsun,Modem Sağolsun Yetmedi Hatlar Sağolsun Oyundan Soğuttu Dahasıda Var Laptopun Wifi Driver'ıda Sağolsun!

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
buda sorumu şimdi alıyorsun pcyi pnp atıyorsun balkondan sonra annen terlikle baban oklavayla seni dövüyor bu kadar sende kurtulmuş oluyorsun, ha birde modemede bir bardak su dök gitti bitti panpa