Colonel
Antik Oyuncu
- En iyi cevaplar
- 0
İltifat mı yoksa dalgamı eğer dalgaysa birde sesli görüşelim şu an sinirliyim kusuruma bakma eğer dalgaysa tel verForumun yarısının aklını toplasak seninki kadar etmez![]()
İltifat mı yoksa dalgamı eğer dalgaysa birde sesli görüşelim şu an sinirliyim kusuruma bakma eğer dalgaysa tel verForumun yarısının aklını toplasak seninki kadar etmez![]()
Size yemin ederim çalıntı değil şu an sunucumu gelip 1.7 crash ile çökertiyor ve gene yemin ederimki bittin bir bilgisayara geçmeme bakar
Cidden inandınmı
İsterseniz bulduğum siteyi pc geçince atayım ve kesinlikle hiçbir mapim çalıntı değil @fink forum kuralarında dolayı bir şey demiyorum sen bana tel veya marmara bölgesindeysen adres at ben seni bulurum
Skype'a gecerseniz locaya 2 bilet istiyorum. @Mr_TeneKe ve benim için. Ya da öpüsün barısın(öpüsme kısmını atlasanızda olur).İltifat mı yoksa dalgamı eğer dalgaysa birde sesli görüşelim şu an sinirliyim kusuruma bakma eğer dalgaysa tel ver
diyorumki pc geçince video kanıtı paylaşıcam ve @gink aflı şahısı rezil edicem sen rahat ol ve sağlam savunuyo demişin savunucak bişi yok orta iftiracı bir insan var
He bir ortada çekmemezlik var
Ben iftiradan hoşlanmam ve mağlerimin hepsinde bir el emeği var internettende almış olsan oysaki 3warpı felan aldım artı haksız olduğu gibide küçük balon hack ile sunucu çökertiyor fakat gelince düzeltcemHe de geç.
tm arkdaşısın fazla belli etmeAdamın argümanı çok sağlam. Çürütmeye çalışmanı anlayamıyorum![]()
Kafamı Buluyonuz ImpossibleCraft Konusuna Bakarmısım Bir Spawna Bak Bir İlla Görmüşündür İnternete ÇoğunServerde Kullanışır Ya Cidden Yapmayon Böyle Zaten Çalsamda Çaldım Derdim Bunda Ayıp Olan bir şey Yok Para ÇalmıyosunAçıkçası @fink arkadaşımız kendini çok iyi savunuyor burada boşuna kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın lütfen.
Arkadaşım bu kadar hiddetlenme inceden mesaj vermeye çalışıyordukKafamı Buluyonuz ImpossibleCraft Konusuna Bakarmısım Bir Spawna Bak Bir İlla Görmüşündür İnternete ÇoğunServerde Kullanışır Ya Cidden Yapmayon Böyle Zaten Çalsamda Çaldım Derdim Bunda Ayıp Olan bir şey Yok Para Çalmıyosun
Emekde Çalmıyorsun Türk Serverlerının %70 Kendine Ait Olmayan Spawnları Kullanıyor