Forum Kullancısı Olan fink Hakkında

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size yemin ederim çalıntı değil şu an sunucumu gelip 1.7 crash ile çökertiyor ve gene yemin ederimki bittin bir bilgisayara geçmeme bakar

Cidden inandınmı

İsterseniz bulduğum siteyi pc geçince atayım ve kesinlikle hiçbir mapim çalıntı değil @fink forum kuralarında dolayı bir şey demiyorum sen bana tel veya marmara bölgesindeysen adres at ben seni bulurum

İnandım. Adam gerçekten sağlam savunuyor davasını.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
world save çalan mod'lar var ve çalışma mantıkları tamamen chunk load'dan ibaret. Server zaten otomatikmen verileri gönderiyor minecraftına bu sayede rahatlıkla çalınabilir. Yani anlatmak istediğim minecraftın çalışma mantığı mmorpg ler gibi değil yani haritalar falan minecraftın içinde mevcut değil ve bu veriler vahiyle yüklenmicek heralde. servere girince minik bir veri paketiyle chunk load olucak ve mod'lar bir şekilde bunu world save'e dönüştürüp çalabilir yani okadarda zor bir sistem değil fakat pluginler için aynı şey geçerli değil. Pluginler senin bilgisayarına herhangi bir veri paketi göndermiyor bu yüzden çalınamazlar

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Açıkçası @fink arkadaşımız kendini çok iyi savunuyor burada boşuna kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın lütfen.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Açıkçası @fink arkadaşımız kendini çok iyi savunuyor burada boşuna kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın lütfen.
Kafamı Buluyonuz ImpossibleCraft Konusuna Bakarmısım Bir Spawna Bak Bir İlla Görmüşündür İnternete ÇoğunServerde Kullanışır Ya Cidden Yapmayon Böyle Zaten Çalsamda Çaldım Derdim Bunda Ayıp Olan bir şey Yok Para Çalmıyosun

Emekde Çalmıyorsun Türk Serverlerının %70 Kendine Ait Olmayan Spawnları Kullanıyor

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Kafamı Buluyonuz ImpossibleCraft Konusuna Bakarmısım Bir Spawna Bak Bir İlla Görmüşündür İnternete ÇoğunServerde Kullanışır Ya Cidden Yapmayon Böyle Zaten Çalsamda Çaldım Derdim Bunda Ayıp Olan bir şey Yok Para Çalmıyosun

Emekde Çalmıyorsun Türk Serverlerının %70 Kendine Ait Olmayan Spawnları Kullanıyor
Arkadaşım bu kadar hiddetlenme inceden mesaj vermeye çalışıyorduk :D