[-] ImpossibleCraft [-] Gladyötör Kafa,HyperBeast Kılıç,Kasa Açma,Kredi Sistemi,RütbeHammadde

Sunucu Nasıl ?

• Çok İyi

Kullanılan: 3 30.0%
  • İyi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Orta

Kullanılan: 1 10.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 10.0%
  • Rezil

Kullanılan: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Beyler Sunucumu Bir Şahıs Geldi Ve Bu İpin Reklamını Yaptı Kurucusu Kimse Bi Bakabilirmi BurhanliOyun.nitrado.net

babakondad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyunda hack var ilgilenilmiyor :) neyse saygımız sonsuz!
HACK OLANIN ADI : sarozeren

fink

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hangi sunucunun spawnı el emeğiki ve alıntı değil

bıde alıntı deı
Hangi sunucunun spawnı el emeğiki ve alıntı değil

Sent from my iPhone using Tapatalk
İtiraz bari etme lan fiery craft dan calmısınız herseyı plugınlerde dahıl bır kac tane bıse deıstırmısını sadece ve alıntı deıl dıonuz yuh yanı

Özetle
Başlangıç
Giriş yaptıktan sonra süper düz bir alana düşüyor ve ölüyorsunuz.Bu, oyuncular için kötü karşılanacaktır.
Build
Orta seviyede emek verilmiş bir spawn,bir miktar WorldEdit kullanılmış.

Warplar
Warp menüsündeki warpların açıklamalarının çoğu büyük harfle yazılmış ve türkçe harfler kullanılmış.Göz kirliliği yapıyor.Onun dışında, diğer warpların çoğundada worldedit var.
Oynanış
Çok Hafif lag var, en düşük ayarlarda fps 40'ı bulabiliyor.
Farkı
+ Spawndaki minik kafaları beğendim.Çoğu sunucuda bu dekorasyon yok.
+ Sunucuya girdiğimden beri hiçbir küfür göremedim, huzur var.Rahatça oyununuzu oynayabilirsiniz.
Sunucunuz benden 10/5 aldı.Warp açıklamalarını düzeltip,Farklı sistemler kurursanız sunucunuz tutabilir.Başarılar...
10/1 i haketmıo hersey calıntı bır kac sey deıstırmısler sadece

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
İtiraz bari etme lan fiery craft dan calmısınız herseyı plugınlerde dahıl bır kac tane bıse deıstırmısını sadece ve alıntı deıl dıonuz yuh yanı

spawn çalıntımı güldüm :D sunucuda hiçbirşey çalıntı değil 4warpı internetten bulduk ve spawnıda spawn çalıntı değildir :D bir şey araştırmadan burda yorum yapma bence mute yersin

oyunda hack var ilgilenilmiyor :) neyse saygımız sonsuz!
HACK OLANIN ADI : sarozeren
Anti-Hack Plugiini Arıyorum

bide pluginlere dahil demişin güldürme plugin çalma diye bir şey yok beynine sok internet bulduğum beyazzency paketini editleyerek bu hale getirddim ve baya brşey değiştirdim emek verdim sen rahat ol arştır öle gel

Birdaha Yorumu Atarken Araştırıp Atın Yoksa Modlara Bildircem @fink seni bildirmicem belki cahilsin belkide kötülemek için geldin ama arşatır bidakine iyi oyunlar

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özetle
Başlangıç
Giriş yaptıktan sonra süper düz bir alana düşüyor ve ölüyorsunuz.Bu, oyuncular için kötü karşılanacaktır.
Build
Orta seviyede emek verilmiş bir spawn,bir miktar WorldEdit kullanılmış.

Warplar
Warp menüsündeki warpların açıklamalarının çoğu büyük harfle yazılmış ve türkçe harfler kullanılmış.Göz kirliliği yapıyor.Onun dışında, diğer warpların çoğundada worldedit var.
Oynanış
Çok Hafif lag var, en düşük ayarlarda fps 40'ı bulabiliyor.
Farkı
+ Spawndaki minik kafaları beğendim.Çoğu sunucuda bu dekorasyon yok.
+ Sunucuya girdiğimden beri hiçbir küfür göremedim, huzur var.Rahatça oyununuzu oynayabilirsiniz.
Sunucunuz benden 10/5 aldı.Warp açıklamalarını düzeltip,Farklı sistemler kurursanız sunucunuz tutabilir.Başarılar...
World Edit kullanılmış ne demek, tabi world edit kullanılacak ama nasıl kullanıldığı önemli :)

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Beyler @fink adlı kullanıcı serveri çökertiyor 1.7 crashle beni güldürüyo sunucum 30onlinr ve çekememezlik gelince sunucuya halledicem @fink sen bi skype ver bakim 10yaşında çoluk çocuk server açıyor

World Edit kullanılmış ne demek, tabi world edit kullanılacak ama nasıl kullanıldığı önemli :)
Haklısın ve nasıl kullanılmış

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler @fink adlı kullanıcı serveri çökertiyor 1.7 crashle beni güldürüyo sunucum 30onlinr ve çekememezlik gelince sunucuya halledicem @fink sen bi skype ver bakim 10yaşında çoluk çocuk server açıyor

Haklısın ve nasıl kullanılmış
Açıkçası sunucu ekibi acemi ve sunucudaki ortam çok kötü. Zaten yapılar filan çok iyi değil bunu biliyorsunuz. Hatta iyi bile değil :/ Pluginler ise Türkçe kodlama yaparken hatalanmış. Diğer sunuculardan pek bir farkı yok. Ha emek var mı var ancak bu emek ne kadar emek işte orada bizlere az emek demek düşer. Yani bana göre bu sunucuyu bir günde bile göre bile yapabilirim ancak siz uğraşmış olabilirsiniz ayrı konu. Ekip toplamadan sunucu açmayınız. Ayrıca pluginler alıntı, sadece bir kaç edit yapılmış. Toplansa daha iyi ve daha verimli bir sunucu olurdu.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Açıkçası sunucu ekibi acemi ve sunucudaki ortam çok kötü. Zaten yapılar filan çok iyi değil bunu biliyorsunuz. Hatta iyi bile değil :/ Pluginler ise Türkçe kodlama yaparken hatalanmış. Diğer sunuculardan pek bir farkı yok. Ha emek var mı var ancak bu emek ne kadar emek işte orada bizlere az emek demek düşer. Yani bana göre bu sunucuyu bir günde bile göre bile yapabilirim ancak siz uğraşmış olabilirsiniz ayrı konu. Ekip toplamadan sunucu açmayınız. Ayrıca pluginler alıntı, sadece bir kaç edit yapılmış. Toplansa daha iyi ve daha verimli bir sunucu olurdu.
Sende Haklusın Plugin Alıntı Diyorum İtirazım Yok Fakat Az Editleme Konusunuu Anlayamadım Çünkü İçinden Baya Birşeyi Editledim Ve Bu Arada Mapler İyi Değil Diyorsun Ya Birde Birgünde Açarım Diyosun Orda Haksızsın Bence Bukadar Basit görme tek dicem şey aç ve göriyim

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sende Haklusın Plugin Alıntı Diyorum İtirazım Yok Fakat Az Editleme Konusunuu Anlayamadım Çünkü İçinden Baya Birşeyi Editledim Ve Bu Arada Mapler İyi Değil Diyorsun Ya Birde Birgünde Açarım Diyosun Orda Haksızsın Bence Bukadar Basit görme tek dicem şey aç ve göriyim
EU sunucum var, ortalama oyuncu sayısı 700 ve 800 arası. Öyle bir ihtiyacım yok. Açmak istesem açarım. Çok basit yapılar ile kendinizi savunmaktan vazgeçiniz. Maynkıraft sunucusu olmayınız.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alım Var Demişsin Sanırım Mimar Alıcaksınız ? Çünkü warplarınız berbat :) İsterseniz burada bir form doldurayım.
Ad : Yusuf
WE , WG , Voxel : WE , WG bilmediğim komutlar var fakat birçok kısmını biliyorum.Voxel ise zaten olmazsa olmaz :)
Mimari Alan : Medieval - Modern
Tecrübelerim : AlfaCraft Kurucu - Builder - Admin.MCicecream Rehber.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Alım Var Demişsin Sanırım Mimar Alıcaksınız ? Çünkü warplarınız berbat :) İsterseniz burada bir form doldurayım.
Ad : Yusuf
WE , WG , Voxel : WE , WG bilmediğim komutlar var fakat birçok kısmını biliyorum.Voxel ise zaten olmazsa olmaz :)
Mimari Alan : Medieval - Modern
Tecrübelerim : AlfaCraft Kurucu - Builder - Admin.MCicecream Rehber.
Haklısın Mimar Lazım