Colonel
Antik Oyuncu
- En iyi cevaplar
- 0
imkansız dostum girmesi lazım şu anwhitelistte değilsin diyor giremiyorum
Birde Bot Nedeninden Dolayı Yarına Hazır Olur Siteden Kayıt Olcak
imkansız dostum girmesi lazım şu anwhitelistte değilsin diyor giremiyorum
Çözüm Biliyorum AntiBot Plguini Koyun Veya Serveri 35-40 DK LİK Whitelist E BırakınBİr Çözüm Biliyorsan Söle Lütfen
Hangi sunucunun spawnı el emeğiki ve alıntı değil
bıde alıntı deı
İtiraz bari etme lan fiery craft dan calmısınız herseyı plugınlerde dahıl bır kac tane bıse deıstırmısını sadece ve alıntı deıl dıonuz yuh yanıHangi sunucunun spawnı el emeğiki ve alıntı değil
Sent from my iPhone using Tapatalk
10/1 i haketmıo hersey calıntı bır kac sey deıstırmısler sadeceÖzetle
Başlangıç
Giriş yaptıktan sonra süper düz bir alana düşüyor ve ölüyorsunuz.Bu, oyuncular için kötü karşılanacaktır.
Build
Orta seviyede emek verilmiş bir spawn,bir miktar WorldEdit kullanılmış.![]()
Warplar
Warp menüsündeki warpların açıklamalarının çoğu büyük harfle yazılmış ve türkçe harfler kullanılmış.Göz kirliliği yapıyor.Onun dışında, diğer warpların çoğundada worldedit var.
Oynanış
Çok Hafif lag var, en düşük ayarlarda fps 40'ı bulabiliyor.
Farkı
+ Spawndaki minik kafaları beğendim.Çoğu sunucuda bu dekorasyon yok.
+ Sunucuya girdiğimden beri hiçbir küfür göremedim, huzur var.Rahatça oyununuzu oynayabilirsiniz.
Sunucunuz benden 10/5 aldı.Warp açıklamalarını düzeltip,Farklı sistemler kurursanız sunucunuz tutabilir.Başarılar...
spawn çalıntımı güldümİtiraz bari etme lan fiery craft dan calmısınız herseyı plugınlerde dahıl bır kac tane bıse deıstırmısını sadece ve alıntı deıl dıonuz yuh yanı
10/1 i haketmıo hersey calıntı bır kac sey deıstırmısler sadece
Anti-Hack Plugiini Arıyorumoyunda hack var ilgilenilmiyorneyse saygımız sonsuz!
HACK OLANIN ADI : sarozeren
bide pluginlere dahil demişin güldürme plugin çalma diye bir şey yok beynine sok internet bulduğum beyazzency paketini editleyerek bu hale getirddim ve baya brşey değiştirdim emek verdim sen rahat ol arştır öle gelİtiraz bari etme lan fiery craft dan calmısınız herseyı plugınlerde dahıl bır kac tane bıse deıstırmısını sadece ve alıntı deıl dıonuz yuh yanı
10/1 i haketmıo hersey calıntı bır kac sey deıstırmısler sadece
World Edit kullanılmış ne demek, tabi world edit kullanılacak ama nasıl kullanıldığı önemliÖzetle
Başlangıç
Giriş yaptıktan sonra süper düz bir alana düşüyor ve ölüyorsunuz.Bu, oyuncular için kötü karşılanacaktır.
Build
Orta seviyede emek verilmiş bir spawn,bir miktar WorldEdit kullanılmış.![]()
Warplar
Warp menüsündeki warpların açıklamalarının çoğu büyük harfle yazılmış ve türkçe harfler kullanılmış.Göz kirliliği yapıyor.Onun dışında, diğer warpların çoğundada worldedit var.
Oynanış
Çok Hafif lag var, en düşük ayarlarda fps 40'ı bulabiliyor.
Farkı
+ Spawndaki minik kafaları beğendim.Çoğu sunucuda bu dekorasyon yok.
+ Sunucuya girdiğimden beri hiçbir küfür göremedim, huzur var.Rahatça oyununuzu oynayabilirsiniz.
Sunucunuz benden 10/5 aldı.Warp açıklamalarını düzeltip,Farklı sistemler kurursanız sunucunuz tutabilir.Başarılar...
Haklısın ve nasıl kullanılmışWorld Edit kullanılmış ne demek, tabi world edit kullanılacak ama nasıl kullanıldığı önemli![]()
Açıkçası sunucu ekibi acemi ve sunucudaki ortam çok kötü. Zaten yapılar filan çok iyi değil bunu biliyorsunuz. Hatta iyi bile değil :/ Pluginler ise Türkçe kodlama yaparken hatalanmış. Diğer sunuculardan pek bir farkı yok. Ha emek var mı var ancak bu emek ne kadar emek işte orada bizlere az emek demek düşer. Yani bana göre bu sunucuyu bir günde bile göre bile yapabilirim ancak siz uğraşmış olabilirsiniz ayrı konu. Ekip toplamadan sunucu açmayınız. Ayrıca pluginler alıntı, sadece bir kaç edit yapılmış. Toplansa daha iyi ve daha verimli bir sunucu olurdu.
Sende Haklusın Plugin Alıntı Diyorum İtirazım Yok Fakat Az Editleme Konusunuu Anlayamadım Çünkü İçinden Baya Birşeyi Editledim Ve Bu Arada Mapler İyi Değil Diyorsun Ya Birde Birgünde Açarım Diyosun Orda Haksızsın Bence Bukadar Basit görme tek dicem şey aç ve göriyimAçıkçası sunucu ekibi acemi ve sunucudaki ortam çok kötü. Zaten yapılar filan çok iyi değil bunu biliyorsunuz. Hatta iyi bile değil :/ Pluginler ise Türkçe kodlama yaparken hatalanmış. Diğer sunuculardan pek bir farkı yok. Ha emek var mı var ancak bu emek ne kadar emek işte orada bizlere az emek demek düşer. Yani bana göre bu sunucuyu bir günde bile göre bile yapabilirim ancak siz uğraşmış olabilirsiniz ayrı konu. Ekip toplamadan sunucu açmayınız. Ayrıca pluginler alıntı, sadece bir kaç edit yapılmış. Toplansa daha iyi ve daha verimli bir sunucu olurdu.
EU sunucum var, ortalama oyuncu sayısı 700 ve 800 arası. Öyle bir ihtiyacım yok. Açmak istesem açarım. Çok basit yapılar ile kendinizi savunmaktan vazgeçiniz. Maynkıraft sunucusu olmayınız.Sende Haklusın Plugin Alıntı Diyorum İtirazım Yok Fakat Az Editleme Konusunuu Anlayamadım Çünkü İçinden Baya Birşeyi Editledim Ve Bu Arada Mapler İyi Değil Diyorsun Ya Birde Birgünde Açarım Diyosun Orda Haksızsın Bence Bukadar Basit görme tek dicem şey aç ve göriyim
Baştan SöleseneEU sunucum var, ortalama oyuncu sayısı 700 ve 800 arası. Öyle bir ihtiyacım yok. Açmak istesem açarım. Çok basit yapılar ile kendinizi savunmaktan vazgeçiniz. Maynkıraft sunucusu olmayınız.
Haklısın Mimar LazımAlım Var Demişsin Sanırım Mimar Alıcaksınız ? Çünkü warplarınız berbatİsterseniz burada bir form doldurayım.
Ad : Yusuf
WE , WG , Voxel : WE , WG bilmediğim komutlar var fakat birçok kısmını biliyorum.Voxel ise zaten olmazsa olmaz
Mimari Alan : Medieval - Modern
Tecrübelerim : AlfaCraft Kurucu - Builder - Admin.MCicecream Rehber.
alınabilir miyim xDHaklısın Mimar Lazım