#YENİ HOSTING!# EsCraft Faction | Rütbe | Boss | Edit | Sürpriz Sandık | OtoLapis | 1.7.x - 1.8.x

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tabelaench, klansavaslari ve Koşuyarışı warpları tamamlanmış ve eklenmiştir. İyi oyunlar

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel server yapmaya utanmıyormusunuz :) Server güzel Tebrikler.
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, başta kötüleniyorum sandım fakat sonunda onurlandırıcı bir mesaj aldım teşekkürler, henüz serverimiz 3 günlük günden güne gelişeceğiz.

Extra olarak, EgitimArena eklendi. (ölünce itemler gitmez.)

MertC07744

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler server Cok güzel ben suana kadar en ii oynadıgım server Herkes gelsin bence Kurucuların anlayısı cok ii Ben tabelanech,rütbe,rütbehammadde,tabelaench istedim Tabelanech yaptılar rütbehammaddeyide yaptılar tek rütbe plugini kaldıı onu da inşallah bian once yapcaklar

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adamlar yapıyor bee :D

Teşekkür ederiz :)
Beyler server Cok güzel ben suana kadar en ii oynadıgım server Herkes gelsin bence Kurucuların anlayısı cok ii Ben tabelanech,rütbe,rütbehammadde,tabelaench istedim Tabelanech yaptılar rütbehammaddeyide yaptılar tek rütbe plugini kaldıı onu da inşallah bian once yapcaklar

Rütbe'yi yakın zamanda eklicez inşallah. Teşekkür ederiz, sizlerin isteği bizim için önemli ve değerlidir. İyi oyunlar

P

Prezzy

Ziyaretçi
Serveriniz Çok güzel Beğendim Elinize Sağlık güzel yapmışsınız. İnşallah Serveriniz iyi olur iyi bir yerlere gelir .

SAYGILARIMLA ...

OYUN NİCKİM : hknkpr

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serveriniz Çok güzel Beğendim Elinize Sağlık güzel yapmışsınız. İnşallah Serveriniz iyi olur iyi bir yerlere gelir .

SAYGILARIMLA ...

OYUN NİCKİM : hknkpr
Teşekkür ederiz iyi oyunlar

Bilgin arkadaşların fikirlerine yorumlarına açığım, ne eksik ne eklenmeli ne yapılmalı bu konuda fikir verebilirsiniz

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverimize RÜTBE, Rütbe kitleri ve Rütbe hammadde eklenmiştir.

CixBoy123

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Abi gördüğüm en iyi factions serveri güzerll bi server bi de ipini hallederlerse gayet güzel bi server olacak :D

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Balıkçı eklenmiştir. Oturma pluginiyle bir bütün haline getirilmiştir.