Önerebileceğiniz Yeni oyunlar ?

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Hayatta Kalma Ve Çekişmeli Çatışmalar İstiyorsan Rust !
Hızlı Bir Aksiyon Ve Kendini Çatışmanın Atmosferine Bırakmak İstiyorsan Call Of Duty Black Ops 3 Online !
Arabalarla Ölümüne Hız Yapmak İstiyorsan Need For Speed ! ( direk need for speed yeni çıkan oyun yani :D )
Taktiksel Bir Çatışma Ve Dostlarınla Plan Kurmak İstiyorsan Tom Clancy The Division !
Ruslarla Uğraşmak İstiyorum Mozoşistim Diyorsan Cs:Go !
Biraz Polis Vurayım Bide Para Kazanayım Dersen Payday 2 !
MmoRpg Yapıyım Ve Fazla içerik Olsun Dostluklar Tatlı Olsun Diyorsan Archeage !

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rastgele Diyorsun Yani :(
Tom Clancsy The Division Tamamen Taktik Oyunu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gibi Oynayamassın Her Zaman Belirli Şekilde Hareket Etmen Gerek Çünkü herkes Birbirini Avlıyor Çok Yakın Gezersen Drone la Öldürürler :D Çok Ayrık Gezerseniz Keskin Nişancı Avlar :D Tom Clancy de yapmanız Gereken Birine Full Armor Kastırıp Onu Önden Yollucaksınız 1 kişi ortada Assault 1 kişi Arkada Shotgun oyunun Taktiği Budur 1 kişi Demir Duvar + 1 Kişi Drone Alırsa İşiniz Kolay :D

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Tom Clancsy The Division Tamamen Taktik Oyunu Gta 5 Gibi Oynayamassın Her Zaman Belirli Şekilde Hareket Etmen Gerek Çünkü herkes Birbirini Avlıyor Çok Yakın Gezersen Drone la Öldürürler :D Çok Ayrık Gezerseniz Keskin Nişancı Avlar :D Tom Clancy de yapmanız Gereken Birine Full Armor Kastırıp Onu Önden Yollucaksınız 1 kişi ortada Assault 1 kişi Arkada Shotgun oyunun Taktiği Budur 1 kişi Demir Duvar + 1 Kişi Drone Alırsa İşiniz Kolay :D
Ben yolda kimi görürsem alıyorum yanıma dalıyorum alayına :se: