Quesky
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kazananı Varmı Herkes Ölünce?Taktiksel FPS istiyorsan Rainbow Six Siege.
GTA 5 gibi serbest gezerek savaşmak istiyorsan The Division.
Bence The Division al. Birlikte akarız, Dark Zone bizim olur![]()
Kazananı Varmı Herkes Ölünce?Taktiksel FPS istiyorsan Rainbow Six Siege.
GTA 5 gibi serbest gezerek savaşmak istiyorsan The Division.
Bence The Division al. Birlikte akarız, Dark Zone bizim olur![]()
Oyunda server, oda falan yok. Her şey sana kalmış. İster Dark Zone'a gidip sınırdan içeri girersin, savaşa başlarsın. İster güvenli bölgede hikaye görevlerini yaparsın veya malzeme toplarsın.Kazananı Varmı Herkes Ölünce?
Rastgele Diyorsun YaniOyunda server, oda falan yok. Her şey sana kalmış. İster Dark Zone'a gidip sınırdan içeri girersin, savaşa başlarsın. İster güvenli bölgede hikaye görevlerini yaparsın veya malzeme toplarsın.
Tom Clancsy The Division Tamamen Taktik OyunuRastgele Diyorsun Yani![]()
Ben yolda kimi görürsem alıyorum yanıma dalıyorum alayına :se:Tom Clancsy The Division Tamamen Taktik Oyunu Gta 5 Gibi Oynayamassın Her Zaman Belirli Şekilde Hareket Etmen Gerek Çünkü herkes Birbirini Avlıyor Çok Yakın Gezersen Drone la ÖldürürlerÇok Ayrık Gezerseniz Keskin Nişancı Avlar
Tom Clancy de yapmanız Gereken Birine Full Armor Kastırıp Onu Önden Yollucaksınız 1 kişi ortada Assault 1 kişi Arkada Shotgun oyunun Taktiği Budur 1 kişi Demir Duvar + 1 Kişi Drone Alırsa İşiniz Kolay
![]()
Tavsiye İçin Teşekkürler!minecrafttttttttttttttttttttttttt
İnşallah Ps4 te Oynuyosundurda Karşımıza Çıkarsın seni Şeffaf Hale Gelene Kadar Delik Döşük EderizBen yolda kimi görürsem alıyorum yanıma dalıyorum alayına :se:
Bende PS yok. Oyun kolu karşıtı bir insanımİnşallah Ps4 te Oynuyosundurda Karşımıza Çıkarsın seni Şeffaf Hale Gelene Kadar Delik Döşük Ederiz![]()