İnternette bedava olan eklenti paketlerini kullanmak yerine, ya parayla alınmalı ya da kendi paketini yapmalı."Eğer Kaliteli Sunucu Olacaksa."Google amcaya gelip "Skyblock plugin paketi" yazmak bu kadar zormu be?
Kardeşim ben kaç kere yazdım ama adam gibi yok sizlerden tavsiye bekliyorm gereksiz gereksiz konu neden açim?Google amcaya gelip "Skyblock plugin paketi" yazmak bu kadar zormu be?
Kardeşim ücrete hiç bulaşmak istemiyorum kendimde hazırlıyamıyorm maalesef!İnternette bedava olan eklenti paketlerini kullanmak yerine, ya parayla alınmalı ya da kendi paketini yapmalı."Eğer Kaliteli Sunucu Olacaksa."
İstersen sana ÜCRETLİ SkyBlock eklenti paketi hazırlayabilirim.
"Ücretsiz" yayınlanmıs "Pluginleri", sadece "birlestirip configlerini editlemek" icin ücret talep etmek...İnternette bedava olan eklenti paketlerini kullanmak yerine, ya parayla alınmalı ya da kendi paketini yapmalı."Eğer Kaliteli Sunucu Olacaksa."
İstersen sana ÜCRETLİ SkyBlock eklenti paketi hazırlayabilirim.
"Ücretsiz" yayınlanmıs "Pluginleri", sadece "birlestirip configlerini editlemek" icin ücret talep etmek...
Bunu kullanabilirsin:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yani bana WitherLegend ve Nornia'nın homoseksüel olup üstüne grup yaptıklarınımı söylüyosun?<--- WitherLegend ve Nornia'nın kız arkadaşı![]()
sadece buda değil yaşları aslında fotoğraftaki ile aynı .s.s sadece nornianın sesi biraz kalınYani bana WitherLegend ve Nornia'nın homoseksüel olup üstüne grup yaptıklarınımı söylüyosun?![]()