Minecraft Skyblock Plugin Lazım Varsa Atarmısınız! 1.8.x

YunusKK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar minecraft skyblock plugine ihtiyacım var tabii ki skyblock için gereken bütün pluginler yüklü olarak lütfen paylaşın!!

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google amcaya gelip "Skyblock plugin paketi" yazmak bu kadar zormu be?

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnternette bedava olan eklenti paketlerini kullanmak yerine, ya parayla alınmalı ya da kendi paketini yapmalı."Eğer Kaliteli Sunucu Olacaksa."

İstersen sana ÜCRETLİ SkyBlock eklenti paketi hazırlayabilirim.

YunusKK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben kaç kere yazdım ama adam gibi yok sizlerden tavsiye bekliyorm gereksiz gereksiz konu neden açim?

İnternette bedava olan eklenti paketlerini kullanmak yerine, ya parayla alınmalı ya da kendi paketini yapmalı."Eğer Kaliteli Sunucu Olacaksa."

Kardeşim ücrete hiç bulaşmak istemiyorum kendimde hazırlıyamıyorm maalesef!

Kartila7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bi kaç gün geçmiş ama ben sana yardımcı olabilirim eger skypeden eklersen Skype:Kartila7

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0

"Ücretsiz" yayınlanmıs "Pluginleri", sadece "birlestirip configlerini editlemek" icin ücret talep etmek...
Bunu kullanabilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen kendin bir şey beceremediğin için sunucunda vıplara diğer sunucular gibi 10000 toprak p4 set falan vereceksin.Madem sunucu açacaksınız o zaman kendiniz yapın millete yaptırmayın ! Ha forumdakilere soru sorun ama foruma yaptırmayın isterseniz bu durumlarda biz direk size sunucu açalım ?