* \ BlockGuardianBT | SkyWars Haritası | 1.8 / *

BlockGuardianBT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu Gerçekten Takımla Mı Yaptınız Sadece güldüm :)
Kusura Bakma Kardeşim Ama Sizin Gibiler Yeni Build Takımlarını Aşşağıladıkları İçin TÜRKİYE ' de Build Gelişmez Tabi. Sana Şöyle Söyliyeyim. Eğerki Biz Hazır Map'ı İndirip Onu Editleyip Değiştirip Sunada Bilirdik. Ama Biz Emek Harcıyoruz. Ne Yazık ki Sizin Gibi Kendiniz Bilmezler Yüzünden Build Yapma İsteği Bile Kalmıyor İnsanda

J4FLYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura Bakma Kardeşim Ama Sizin Gibiler Yeni Build Takımlarını Aşşağıladıkları İçin TÜRKİYE ' de Build Gelişmez Tabi. Sana Şöyle Söyliyeyim. Eğerki Biz Hazır Map'ı İndirip Onu Editleyip Değiştirip Sunada Bilirdik. Ama Biz Emek Harcıyoruz. Ne Yazık ki Sizin Gibi Kendiniz Bilmezler Yüzünden Build Yapma İsteği Bile Kalmıyor İnsanda
Soruma Cevap Vermedin Cevap Bekliyorum Halen ?

BlockGuardianBT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

MiracGulsoy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@EfendiBT @MiracGulsoy Yazık Ki Sana İlk Attığın Yorumda ''Güzel... Güzel Biryere Geleceksiniz İnşallah :)'' Derken İkinci Attınğın Yorumda ''güzel kullanacağım...'' Diyosun Ve Son Yorumunda ''Sıradan Takımlar İşde :)'' Diyorsun . Yazık....

Evet Takımla Yaptık.. ?
Neden Sıradan Değilmisiniz? güzel biryere gelirsiniz gelişirsiniz dedim kullanacağımda...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
her şey güzel fakat Ana Ada (Ortadaki ada) ağacın yaprakları sanki olmamış başarılar.