MiracGulsoy
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Sıradan Takımlar İşde 
Kusura Bakma Kardeşim Ama Sizin Gibiler Yeni Build Takımlarını Aşşağıladıkları İçin TÜRKİYE ' de Build Gelişmez Tabi. Sana Şöyle Söyliyeyim. Eğerki Biz Hazır Map'ı İndirip Onu Editleyip Değiştirip Sunada Bilirdik. Ama Biz Emek Harcıyoruz. Ne Yazık ki Sizin Gibi Kendiniz Bilmezler Yüzünden Build Yapma İsteği Bile Kalmıyor İnsandaBunu Gerçekten Takımla Mı Yaptınız Sadece güldüm![]()
Soruma Cevap Vermedin Cevap Bekliyorum Halen ?Kusura Bakma Kardeşim Ama Sizin Gibiler Yeni Build Takımlarını Aşşağıladıkları İçin TÜRKİYE ' de Build Gelişmez Tabi. Sana Şöyle Söyliyeyim. Eğerki Biz Hazır Map'ı İndirip Onu Editleyip Değiştirip Sunada Bilirdik. Ama Biz Emek Harcıyoruz. Ne Yazık ki Sizin Gibi Kendiniz Bilmezler Yüzünden Build Yapma İsteği Bile Kalmıyor İnsanda
@EfendiBT @MiracGulsoy Yazık Ki Sana İlk Attığın Yorumda ''Güzel... Güzel Biryere Geleceksiniz İnşallahSıradan Takımlar İşde![]()
Evet Takımla Yaptık.. ?Bunu Gerçekten Takımla Mı Yaptınız Sadece güldüm![]()
Peki Az Önce Takımla Yapmadık Dedin@EfendiBT @MiracGulsoy Yazık Ki Sana İlk Attığın Yorumda ''Güzel... Güzel Biryere Geleceksiniz İnşallah'' Derken İkinci Attınğın Yorumda ''güzel kullanacağım...'' Diyosun Ve Son Yorumunda ''Sıradan Takımlar İşde
'' Diyorsun . Yazık....
Evet Takımla Yaptık.. ?
Neden Sıradan Değilmisiniz? güzel biryere gelirsiniz gelişirsiniz dedim kullanacağımda...@EfendiBT @MiracGulsoy Yazık Ki Sana İlk Attığın Yorumda ''Güzel... Güzel Biryere Geleceksiniz İnşallah'' Derken İkinci Attınğın Yorumda ''güzel kullanacağım...'' Diyosun Ve Son Yorumunda ''Sıradan Takımlar İşde
'' Diyorsun . Yazık....
Evet Takımla Yaptık.. ?
Hep Sizmi Dalga Geçiceksiniz ? Birazda Biz Yapalım değil mi ?Peki Az Önce Takımla Yapmadık Dedinph böyle devam
Konu Mükemmellik Değil Konu YALAN ! neyseHerkes çok muhteşem yapmak zorunda değil, her takımın kendisine göre bir tarzı ve seviyesi var.
Tavsiyenizi Dikkate Alıcağızher şey güzel fakat Ana Ada (Ortadaki ada) ağacın yaprakları sanki olmamış başarılar.
Teşekkürler...ben acıkcası beğendim Hoş Olmus.
Tavsiyenizi Dikkate Alıcağız...Daha çook ilerlemek gerek, adaların alt ve üst kısımları çok karışık, ağacın alt kısmını yuvarlak ve dümdüzz yapmak yerine dökülen veya savrulan yapraklar koyabilirdiniz.
Teşekkürler, Büyük Günler Yaklaşıyor, Yakında...Gayet güzel, mello nun olduğu bir takımdan büyük beklentilerim var, çoğu skywars haritasına taş çıkartır ancak ağaçları pek güzel bulmadım, tebirk ederim.![]()