• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

SUNUCU LAZIM.Büyük bir Minecraft Serveri Açacağım.

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunum halen cozulmedi ve kendimiş yukseklerdr gormuyorum.1sunucum.com gozukuyor heralde.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunum halen cozulmedi ve kendimiş yukseklerdr gormuyorum.1sunucum.com gozukuyor heralde.
1Sunucum dan al gayet güzel paneli bulunmakta istersen direk vds kiralayıp onda da yönetebilirsin ama önermem web panelli daha hoşuma giti. Ayrıca windows olmadığından performans 2 kat daha iyi.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nitrado.net te iyi sunucu veriyor

şu playminity adlı sunucu vardı premiumlar için çok güzel sunucu aslında mineplexin kullandığı hostingi bilsek onu kullansan daha iyi bence çok büyük bir sunucu mineplex

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş sunucu da önemli onu işletebilmende. :) Güzel işletiyorlar. Hack işi hariç tabi.Bizde öyle bir sorun olmayacak inşallah.

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar merhaba benim aklimda buyuk bir proje var bu bildiginiz kucuk serverlere benzemez bana yardim etmeniz lazim turkiyenin en buyuk serverini acmak istiyorum ve parada sknti yok 5000 € gerekirse bile verilcek ilgilenenler skype : darbelimattkap1

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar merhaba benim aklimda buyuk bir proje var bu bildiginiz kucuk serverlere benzemez bana yardim etmeniz lazim turkiyenin en buyuk serverini acmak istiyorum ve parada sknti yok 5000 € gerekirse bile verilcek ilgilenenler skype : darbelimattkap1
Sana yardım ederim yaş sınırlaması filan varmı

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nitrado.net te iyi sunucu veriyor

şu playminity adlı sunucu vardı premiumlar için çok güzel sunucu aslında mineplexin kullandığı hostingi bilsek onu kullansan daha iyi bence çok büyük bir sunucu mineplex
Mineplex Nasıl Yaptıysa Dünyada 7 Adet Olan Sunucu PC'lerinden Almış.Kalite Fışkırıyo Resmen.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak! 14 yaşındasın. Davga geçen yok. Ama sana söyliyorum... O serveri sen 1 ay bile tutamazsın. Büyüyecem diyorsun. Diyelim büyüdün günde 1.000 online alıyorsun. Sana biri gelse, DDoS atsa. Makina'nın içine etse. Sen ne yapabilcen? 14 14 14 14!!!

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pcde eğer sorun yaşıyorsan bana göre ramde sorun var gibi gözüküyor windows hangi sürümünü kullanıyorsun XP mi 7 mi

caferkiyak

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bende sunucu arayışındayım fakat yurt içinde çok fazla bi bilgiye sahip olamadın amerikadaki lokasyonumdan aradığımda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
olarak karşıma
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
diye bir site çıktı. oradaki makalelerde birçok bilgiyi aldım fakat hala fiyat konusunda endişelerim var