1Sunucum dan al gayet güzel paneli bulunmakta istersen direk vds kiralayıp onda da yönetebilirsin ama önermem web panelli daha hoşuma giti. Ayrıca windows olmadığından performans 2 kat daha iyi.Sorunum halen cozulmedi ve kendimiş yukseklerdr gormuyorum.1sunucum.com gozukuyor heralde.
Sana yardım ederim yaş sınırlaması filan varmıArkadaslar merhaba benim aklimda buyuk bir proje var bu bildiginiz kucuk serverlere benzemez bana yardim etmeniz lazim turkiyenin en buyuk serverini acmak istiyorum ve parada sknti yok 5000 € gerekirse bile verilcek ilgilenenler skype : darbelimattkap1
EN AZ 17-18Sana yardım ederim yaş sınırlaması filan varmı
Mineplex Nasıl Yaptıysa Dünyada 7 Adet Olan Sunucu PC'lerinden Almış.Kalite Fışkırıyo Resmen.nitrado.net te iyi sunucu veriyor
şu playminity adlı sunucu vardı premiumlar için çok güzel sunucu aslında mineplexin kullandığı hostingi bilsek onu kullansan daha iyi bence çok büyük bir sunucu mineplex
Aynen ne kullanıyorlarsa en hızlı oyun bilgisayarları kullanıyolar resmenMineplex Nasıl Yaptıysa Dünyada 7 Adet Olan Sunucu PC'lerinden Almış.Kalite Fışkırıyo Resmen.