Minecraft en iyi savunma tuzağı

ibo06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Emeğe saygı Beğenirsiniz inş :D
Abone değilseniz abone olun lütfen :)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Hey, konu baltalayıcı kişi olmak istemiyorum ama bu 1.4 sürümünden beri olan bir şey yani 2,3 yıl önce bulunan bir şey. Hemde bu yaptığın küçük bir versiyonu bile değil.
Bunları söylemek zorunda olduğum için üzgünüm ama bunları ben yazmasam gelişemezsin :(
Umarım yeni şeyler yapabilirsin.

ibo06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey, konu baltalayıcı kişi olmak istemiyorum ama bu 1.4 sürümünden beri olan bir şey yani 2,3 yıl önce bulunan bir şey. Hemde bu yaptığın küçük bir versiyonu bile değil.
Bunları söylemek zorunda olduğum için üzgünüm ama bunları ben yazmasam gelişemezsin :(
Umarım yeni şeyler yapabilirsin.
eleştirin için teşekkürler fakat videoya çekmeden önce youtubedan ataştırıyorum çekilmişmi diye çekilmediği için çektim bilenler olabilir sorun değil diğer videolarıma bakarsan daha önce görmediğin icatlar var :)

PwParadox

En iyi cevaplar
0
eleştirin için teşekkürler fakat videoya çekmeden önce youtubedan ataştırıyorum çekilmişmi diye çekilmediği için çektim bilenler olabilir sorun değil diğer videolarıma bakarsan daha önce görmediğin icatlar var :)
Evet ama bunu youtube'a koymamalarının bir sebebi var. Çok basit.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Kanalına baktım ama redstone temelli olan icatların geneyapılmış şeyler. Hemde tıpa tıp aynısı.