eleştirin için teşekkürler fakat videoya çekmeden önce youtubedan ataştırıyorum çekilmişmi diye çekilmediği için çektim bilenler olabilir sorun değil diğer videolarıma bakarsan daha önce görmediğin icatlar varHey, konu baltalayıcı kişi olmak istemiyorum ama bu 1.4 sürümünden beri olan bir şey yani 2,3 yıl önce bulunan bir şey. Hemde bu yaptığın küçük bir versiyonu bile değil.
Bunları söylemek zorunda olduğum için üzgünüm ama bunları ben yazmasam gelişemezsin
Umarım yeni şeyler yapabilirsin.
Evet ama bunu youtube'a koymamalarının bir sebebi var. Çok basit.eleştirin için teşekkürler fakat videoya çekmeden önce youtubedan ataştırıyorum çekilmişmi diye çekilmediği için çektim bilenler olabilir sorun değil diğer videolarıma bakarsan daha önce görmediğin icatlar var
eqwewqewqeqw sxsd00:23 de korkudan ölüyordum
Sağlık olsun be dünya güzeliEvet ama bunu youtube'a koymamalarının bir sebebi var. Çok basit.
hayırlısı be gülümKanalına baktım ama redstone temelli olan icatların geneyapılmış şeyler. Hemde tıpa tıp aynısı.
Niye böyle konuşuyorsun?hayırlısı be gülüm
bilmeyenler vardır diye düşündümBunların Hepsi Zaten Bilinen Şeyler Neden Paylaştın?
nasıl konuşuyorum kiNiye böyle konuşuyorsun?
Bilmeyen Olurmu Sence? Olur Belki Ama Yani Kaç Senelik MC Oyuncusuyuz Yada Oyuncularıyız Herkes Tuzakları Araştırıyor Zaten.bilmeyenler vardır diye düşündüm
yeni başlayanlar için belki işlerine yarıyabilirBilmeyen Olurmu Sence? Olur Belki Ama Yani Kaç Senelik MC Oyuncusuyuz Yada Oyuncularıyız Herkes Tuzakları Araştırıyor Zaten.
Kardeşim Uzatmaya Gerek Yok Sen Haklısın OKe?yeni başlayanlar için belki işlerine yarıyabilir
okey tamamKardeşim Uzatmaya Gerek Yok Sen Haklısın OKe?