OrangeLemon
Let it die
- En iyi cevaplar
- 0
ben o 2 bücürün kafasını duvarlara sürtüp öldüreyim babasım olsam özgecana yaptıklarını bu çocuklara yapardımburak oyunda şarkısı söyleyen *****
(Kendim sansürledim)
ben o 2 bücürün kafasını duvarlara sürtüp öldüreyim babasım olsam özgecana yaptıklarını bu çocuklara yapardımburak oyunda şarkısı söyleyen *****
(Kendim sansürledim)
ALLAH onların mamalarını çalsın Aminben o 2 bücürün kafasını duvarlara sürtüp öldüreyim babasım olsam özgecana yaptıklarını bu çocuklara yapardım
Amen katolik kardeşim (.s.s şaka elhamduriillah müslümanım (imana gelen limon) ehuehueh)ALLAH onların mamalarını çalsın Amin
Beleş Mayınkıraft alma videosu gibi bir videon vardı; bununla bağlantılı olabilir.
aslında haklı mccde premium hesabı ücretli almakla ilgili videolar eğer bildirilirse banlanır
olabilir çünkü adamlar bu herif bizim açığı buldu çok izlenmeden kapatalım demiştirfree gg diye bir site var oradan puan biriktirip premium alıyorsun onun tanıtımını çekmiştim bir de o sitenin açığını bulup bi ara çökertmiştim eskiden acaba ondan mı diyecem ama gerçek olup olmadığını kanıtlayamazlar belki de çok aradılar beni kanalımı bulunca saldırı felan yapıp kapattırmış olabilirler
illuminati ne alakabunlar hep illimunatinin oyunları
illuminati arkadaşla uğraşmış illuminati videosu çekmiştirolabilir çünkü adamlar bu herif bizim açığı buldu çok izlenmeden kapatalım demiştir
illuminati ne alaka