KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında haklı mccde premium hesabı ücretli almakla ilgili videolar eğer bildirilirse banlanır

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beleş Mayınkıraft alma videosu gibi bir videon vardı; bununla bağlantılı olabilir.

aslında haklı mccde premium hesabı ücretli almakla ilgili videolar eğer bildirilirse banlanır

free gg diye bir site var oradan puan biriktirip premium alıyorsun onun tanıtımını çekmiştim bir de o sitenin açığını bulup bi ara çökertmiştim eskiden acaba ondan mı diyecem ama gerçek olup olmadığını kanıtlayamazlar belki de çok aradılar beni kanalımı bulunca saldırı felan yapıp kapattırmış olabilirler

NDNGciAGA

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
free gg diye bir site var oradan puan biriktirip premium alıyorsun onun tanıtımını çekmiştim bir de o sitenin açığını bulup bi ara çökertmiştim eskiden acaba ondan mı diyecem ama gerçek olup olmadığını kanıtlayamazlar belki de çok aradılar beni kanalımı bulunca saldırı felan yapıp kapattırmış olabilirler
olabilir çünkü adamlar bu herif bizim açığı buldu çok izlenmeden kapatalım demiştir

bunlar hep illimunatinin oyunları
illuminati ne alaka

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Partnerin ile gorus, onlar cozecektir. Zaten haksiz bir nedenden dolayi askiya alindiysa adsense ban yemezsin.

Konunun freegg ile ilgisi olamaz.

Kokten

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kanala nasıl bir kötülük yaptın ki sadece silme bölümü gelsin...?