Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bi konum vardı bilen bilir, birazcık abartıya kaçmış olabilir ama denemelisin bence. /isci yazinca adı &aIsci olan bir köylü çıksın ve 10 block yakınındaki bütün çapalanmış alanlara tohum eksin.
Benim bi konum vardı bilen bilir, birazcık abartıya kaçmış olabilir ama denemelisin bence. /isci yazinca adı &aIsci olan bir köylü çıksın ve 10 block yakınındaki bütün çapalanmış alanlara tohum eksin.
hadi 10 block öteyi taratırım çapalanmış blokun kodu farklı bu blok varsa yaparımda üstüne tohum eki bilmiyorum bilen vars atsın gerisini yaparım. peki ne işe yarar ? skyblockta ışınlatcaksın parayla oraları ektircenmi
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.