aslında ole bi plugin var ama benim istediğim biraz daha farklıPlugin Yazmadan Anlamam Ama İsteyecegin Plugin Belki Vardır Nasıl bir şey İstiyorsun Ki ?
Nasıl bir şey İstiyorsun Peki Sen.aslında ole bi plugin var ama benim istediğim biraz daha farklı
nasıl düşünemedimkiplugin öğren
gizli bilgiNasıl bir şey istediğini söylemezsen kimse gelmez.
ilk olarak plugin yazabilen varmı dedim sunucu yardımı yapın demedim yani anlamadım paneli versem ne yazar ve plugin yazmayı öğrenmek öyle 2 dakkalık iş değilyaw nie soruon ki birsürü plugin kodlama videoları var çok istiosan paneli ver yardım edelim
ben mesela borsa,silah,npc,skin(resurece pack olamdan) ve item pluginleri gibi pluginleri yazabilirim hatta buraya bir kod yazayimilk olarak plugin yazabilen varmı dedim sunucu yardımı yapın demedim yani anlamadım paneli versem ne yazar ve plugin yazmayı öğrenmek öyle 2 dakkalık iş değil
Ya yapabilen varsa özel olarak konuşacam aslında o kadar gizli değilde bi server açıcam ( plugin ile başka ne yapabilirimki ?Gizli Bilgiyse Niye Konu Açıyorsunuz Ki Anlamadım.Burda Yardımcı Olaya Çalışıyoruz.
Anladım Ama Belki Yaptırıcagın Pluginin Skripti Falanda Olabilir Diye Şey Ettim Neyse Kolay Gelsin.Ya yapabilen varsa özel olarak konuşacam aslında o kadar gizli değilde bi server açıcam ( plugin ile başka ne yapabilirimki ?) çok farklı türk sunucularında olmayan bazı şeyler eklicem o yğzden
![]()
skripti olurda çok zor olur lore lar falanAnladım Ama Belki Yaptırıcagın Pluginin Skripti Falanda Olabilir Diye Şey Ettim Neyse Kolay Gelsin.