Plugin yazabilecek yetenekli arkadaşlar konuya <------

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yetenekli plugin yazarları lütfen gelirmisiniz yardım edebileecek varmı küçük bir plugin istiyicem

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin Yazmadan Anlamam Ama İsteyecegin Plugin Belki Vardır Nasıl bir şey İstiyorsun Ki ?

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gizli Bilgiyse Niye Konu Açıyorsunuz Ki Anlamadım.Burda Yardımcı Olaya Çalışıyoruz.

xThebluespiral111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ilk olarak plugin yazabilen varmı dedim sunucu yardımı yapın demedim yani anlamadım paneli versem ne yazar ve plugin yazmayı öğrenmek öyle 2 dakkalık iş değil
ben mesela borsa,silah,npc,skin(resurece pack olamdan) ve item pluginleri gibi pluginleri yazabilirim hatta buraya bir kod yazayim

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gizli Bilgiyse Niye Konu Açıyorsunuz Ki Anlamadım.Burda Yardımcı Olaya Çalışıyoruz.
Ya yapabilen varsa özel olarak konuşacam aslında o kadar gizli değilde bi server açıcam ( plugin ile başka ne yapabilirimki ? :D ) çok farklı türk sunucularında olmayan bazı şeyler eklicem o yğzden :D

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya yapabilen varsa özel olarak konuşacam aslında o kadar gizli değilde bi server açıcam ( plugin ile başka ne yapabilirimki ? :D ) çok farklı türk sunucularında olmayan bazı şeyler eklicem o yğzden :D
Anladım Ama Belki Yaptırıcagın Pluginin Skripti Falanda Olabilir Diye Şey Ettim Neyse Kolay Gelsin.