PLAY.UNIOCRAFT.COM ⚔ 5.YIL ⚔ Skywars/Factions/Skyblock ⚔ 1.8.x - 1.13.x

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Skyblock 2 - Asit Adası 2 Gibi Şeylerde Yapmalısınız Bence,
Şuanki Leveller Almış Başını Gidiyor Oynayasım Gelmiyor :)
Dediğim gibi yazdan önce mümkün değil.

SurvivalGames sunucumuzda yeni sezona geçiş yapıldı!
İşte detaylar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resimler imgur.com adresinde yüklü olduğu için birçok kullanıcı göremiyordu. Bu sebeple resimleri düzenledim. Artık görebilirsiniz.

Sqturn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun makinesini fransadan türkiyeye almayı düşündünüzmü ?
O zaman lag sıkıntısı kalkabilir.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Sunucunun makinesini fransadan türkiyeye almayı düşündünüzmü ?
O zaman lag sıkıntısı kalkabilir.
Lokasyon en az önemli olan şey aslında. Türkiye'de server fiyatları 3 kat daha pahalı ve yurt dışındaki kadar kaliteli değiller (Tabii fiyat arttırdıkça aynı kaliteye ulaşabiliriz ama bunun için çok yüksek bir fiyat gerekiyor.). Steam'in bile Türkiye sunucularında onlarca sıkıntı yaşanırken bizim Türkiye lokasyonu sunucularla başa çıkabileceğimizi düşünmüyorum.

Abi creative gelecek mi?
Şu an için planlarda yok.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Lokasyon en az önemli olan şey aslında. Türkiye'de server fiyatları 3 kat daha pahalı ve yurt dışındaki kadar kaliteli değiller (Tabii fiyat arttırdıkça aynı kaliteye ulaşabiliriz ama bunun için çok yüksek bir fiyat gerekiyor.). Steam'in bile Türkiye sunucularında onlarca sıkıntı yaşanırken bizim Türkiye lokasyonu sunucularla başa çıkabileceğimizi düşünmüyorum.
---
Üzücü bir açıklama ama doğru :(
Başarılarınızın devamını dilerim.

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factions'ı sadece swordblack yüzünden bıraktım. Hileler değil! swordblack.
Adam kendi editlediği hile ile uçuyor.

KasabaliFurkan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
server *** gibi skyblock laglı ve sıkıcı survival gameste hile lag factions sıkıcı arsada fly yok survival az kişi diye eskiler oynuyor sky wars eklencekti eklenmedi okadar minigames plugini almışsınız fakat şu an hiçbiri yok ee geriye ne kaldı builder sadece o iyi yani