• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

1SUNUCUM kesinlikle önerdiğim bir hosting

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dikkat et sen "Senin işini yapmıyorum" dedikten sonra o cevabı aldın.
Aynen o şekilde oldu zaten sen merak etme gereken işlemi yaptırdım.
Zorla birisine bir şey yaptıramayız değilmi ?
Özür dilemek erdemdir. Kusura bakma, seni insan yerine koyduğum için.
Buraya show yapmak amacıyla yazı yazmana gerek yok biz kimin ne oldugunu gayet iyi biliyoruz.
Ne güzel kendine bi şakşakçı da bulmuşsun gül gibi geçinip gidersiniz..
Kusura bakmayında benmi şow yapıyorum ? ücreti alınmamış bir işi yapmak zorunda değilim. Sizin firma seçme hakkınız olduğu gibi bizimde müşteri seçme hakkımız var

[04.03.2016 18:34:42] [Ahmet] Yakamoz Network: senin yapacagın iş ancak bukadar olur
[04.03.2016 18:35:09] [Ahmet] Yakamoz Network: site hacklenmiş marketten
[04.03.2016 18:41:14] [Ahmet] Yakamoz Network: bumu güvenlik
[05.03.2016 14:52:47] 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri - Yeni Sitemiz Aktif!: sorun nedir
[05.03.2016 14:54:30] 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri - Yeni Sitemiz Aktif!: yaptığım işi beğenmiyorsan yaptırmazsın
[05.03.2016 14:54:34] 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri - Yeni Sitemiz Aktif!: sitende milyon tane dosya var
[05.03.2016 14:54:59] 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri - Yeni Sitemiz Aktif!: içerisinde c99 r57 dq99 olmadığını nerden bileyim ?
[05.03.2016 14:55:12] 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri - Yeni Sitemiz Aktif!: senin sistemi kodlarken yaptığım herşeyin aynısını bende kullanıyorum
[05.03.2016 14:55:16] 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri - Yeni Sitemiz Aktif!: 4 senedir bir sorun yaşamadım
[05.03.2016 19:09:31] [Ahmet] Yakamoz Network: kardeş
[05.03.2016 19:09:38] [Ahmet] Yakamoz Network: sorunu çözdük senle alakası yok
[05.03.2016 19:09:43] [Ahmet] Yakamoz Network: kusura bakma
[05.03.2016 19:09:53] [Ahmet] Yakamoz Network: paypaldan dönüş yaptıgında kredi giriyor ya hesaba
[05.03.2016 19:09:57] [Ahmet] Yakamoz Network: orada sıkıntı varmış
[05.03.2016 19:10:01] [Ahmet] Yakamoz Network: onuda sen yapacan
[05.03.2016 19:10:20] [Ahmet] Yakamoz Network: yapacaksan şuanda 30 gün olayını kayıt olayı ücretini gönderecem
[05.03.2016 19:10:35] [Ahmet] Yakamoz Network: paypaldan dönüşteki sıkıntıyı da çözebilirmisin ?
[05.03.2016 22:19:30] 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri - Yeni Sitemiz Aktif!: seninle iş yapmayacağım bundan sonra kusura bakma
[06.03.2016 04:02:20] [Ahmet] Yakamoz Network: sen bilirsin kardeş sana müşteri bana php bilen adam çok
[06.03.2016 04:03:00] [Ahmet] Yakamoz Network: açarım şimdi armut.com a yazılımcı aranıyor kardeşim diye anında dönerler bukadar basit.
[06.03.2016 04:10:21] [Ahmet] Yakamoz Network: bukadar kasmana gerek yok kardeş kusura bakma dedikten sonra ilerleten sensin olabilir bizde insanız sonuçta.

Benim yaptığım sistemle alakası olmayan bir şekilde sitene sızılmışsa bu benim sorunum değil.. Benim yaptığım sisteme laf eden insanla birdaha çalışmam. Beğenmiyorsanız dediğiniz gibi "bana php bilen adam çok" dersiniz ve gider başkasına yaptırırsınız. Gelip burda acemi egoist lafı kullanmazsınız. Sizin acemi dediğiniz insanlardan işiniz düşünce gelip yardım istemezsiniz..

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayında benmi şow yapıyorum ? ücreti alınmamış bir işi yapmak zorunda değilim. Sizin firma seçme hakkınız olduğu gibi bizimde müşteri seçme hakkımız var

Benim yaptığım sistemle alakası olmayan bir şekilde sitene sızılmışsa bu benim sorunum değil.. Benim yaptığım sisteme laf eden insanla birdaha çalışmam. Beğenmiyorsanız dediğiniz gibi "bana php bilen adam çok" dersiniz ve gider başkasına yaptırırsınız. Gelip burda acemi egoist lafı kullanmazsınız. Sizin acemi dediğiniz insanlardan işiniz düşünce gelip yardım istemezsiniz..
Saçmalamayı nezaman bırakıcaksın her şey oldu bitti.
Zamanında firma olarak gördüm PARASINI VERDİM HİZMETİNİ ALDIM YARDIM İSTEMEDİM üstündende 10 günü aşkın süre geçmiş halen Ölmüş eşşeğin tedavisini ariyorsun.
Gerçekten bir firma olarak asla seni görmüyorum bu yaptigin kendini rezil etmekten başka bir şey değil.
Sana müşteri çok bana da firma çok.
herkes kendi yoluna acemi..

Son düzenleme:

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Saçmalamayı nezaman bırakıcaksın her şey oldu bitti.
Zamanında firma olarak gördüm PARASINI VERDİM HİZMETİNİ ALDIM YARDIM İSTEMEDİM üstündende 10 günü aşkın süre geçmiş halen Ölmüş eşşeğin tedavisini ariyorsun.
Gerçekten bir firma olarak asla seni görmüyorum bu yaptigin kendini rezil etmekten başka bir şey değil.
Sana müşteri çok bana da firma çok.
herkes kendi yoluna acemi..
Ölmüş eşegin tedavisini ben değil sen arıyorsun kusura bakma. Biri benim firmamın adını burda kötülerse ağzının payını alır.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu burada kapansın bundan sonrada işinize gelmediği şekilde ismimi kötülemeye devam ederseniz bukadar anlayışlı olmayacağımın garantisini verebilirim. Konu minecraft hosting üzerine açılmış sizin PHP projeniz ile bir alakası yok. Şikayetiniz var ise açarsınız konu orada tartışırız.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Konu burada kapansın bundan sonrada işinize gelmediği şekilde ismimi kötülemeye devam ederseniz bukadar anlayışlı olmayacağımın garantisini verebilirim. Konu minecraft hosting üzerine açılmış sizin PHP projeniz ile bir alakası yok. Şikayetiniz var ise açarsınız konu orada tartışırız.
Anlamsız olan bağzı şeyleri zorda olsa kabul ettiginizi görmekten gerçekten mutluluk duyuyorum, İnceliginiz için teşekkür ederim.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tartışmalarınıza baktım da, çok gereksiz olmuş arkadaşlar. Lütfen tartışmıyalım, kim hangi firma'yı sever ise o firma'yı övücektir.
Ben BatiHOST'u seviyorum ve onu övüyorum. 1sunucum sahibi ise, kendi hostingini övüyor. Bazı arkadaşlar'da 1sunucum'u seviyor ve onu övüyor.
Herkese iyi günler diliyorum, iki firmaya'da bol kazançlar...