İnternetimi sömürüyorlar mı ?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modemi yeni açtığımda hiçbir sorun yok sağlam şekilde az ping ile oyunumu oynuyorum ama ÇATTT belirli sürelerde ping tavan yapıyor ''700-500 e varabiliyor''. ben de dedim ki acaba birileri netime bağlı mı acaba. gittim 2 3 program araştırdım ahanda şunları buldum.
who is on my wifi
ccgetmac
ve onlardan aldığım sonuçlar da şunlar :

burda gördüğünüz BOB.İİNET bizim aileye ait bir bilgisayar değil. . bunu engellemek için Wifi arayüzüne girmemiz gerekiyormuş. girmeye çalışınca da klasik şunları sordu

bunları bulmak için modeme reset attım ama hala girdiğim şifre/adı kabul görmüyor. şimdi yapmam gereken şeyler nedir ?
ek olarak geçenlerde komşulardan birini ( sanırım 2 kişiydi) balkonda leptopla gördüm

ne yapmam gerekiyor ? bilgili ve ilgilenen arkadaşlar lütfen

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle kullanıcı adı : admin şifre : ttnet dene girerse panele engelleğeceğin kişinin mac adresini kopyala sonra Temel > Wlan > Wlan Filtreleme > Etkinleştir > Kara listeyi aç oraya onun mac adresini yaz yada buna benzer bir olayın birdaha gerçekleşmemesini istiyor isen ak listeyi aktif et kendi mac adresini gir sorun biter.

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların balkonla laptop ile bişeyler yapması çok anormal :o Genede modemi 1-2 günlüğüne kapat onların olmadığı bi vakit şifreyi değiştir ben öyle yapıyorum

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır sadece modemin arayüzünden bağlı cihazlara bakmak çok mu zor geldi? Ne gerek vardı bu programlara?
konuyu iyice okusana kardeşim modem ara yüzüne giremiyorum . başlığa mı baktın sadece :(
resetten sonra ttnet admin admin ttnet şifre ve ismiyle giremiyor isem ne yapabilirim şu an güncel sorum o

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Giriş yapıp mac filtreleme yapabilirsiniz. Kendi cihazlarınıza ait mac adreslerini whitelist'e almanız yeterli olacaktır. Giriş yapamıyorsanız modem modelinin default giriş bilgilerini internetten araştırabilirsiniz.