DirenCan
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Modemi yeni açtığımda hiçbir sorun yok sağlam şekilde az ping ile oyunumu oynuyorum ama ÇATTT belirli sürelerde ping tavan yapıyor ''700-500 e varabiliyor''. ben de dedim ki acaba birileri netime bağlı mı acaba. gittim 2 3 program araştırdım ahanda şunları buldum.
who is on my wifi
ccgetmac
ve onlardan aldığım sonuçlar da şunlar :
burda gördüğünüz BOB.İİNET bizim aileye ait bir bilgisayar değil. . bunu engellemek için Wifi arayüzüne girmemiz gerekiyormuş. girmeye çalışınca da klasik şunları sordu
bunları bulmak için modeme reset attım ama hala girdiğim şifre/adı kabul görmüyor. şimdi yapmam gereken şeyler nedir ?
ek olarak geçenlerde komşulardan birini ( sanırım 2 kişiydi) balkonda leptopla gördüm
ne yapmam gerekiyor ? bilgili ve ilgilenen arkadaşlar lütfen
who is on my wifi
ccgetmac
ve onlardan aldığım sonuçlar da şunlar :
burda gördüğünüz BOB.İİNET bizim aileye ait bir bilgisayar değil. . bunu engellemek için Wifi arayüzüne girmemiz gerekiyormuş. girmeye çalışınca da klasik şunları sordu
bunları bulmak için modeme reset attım ama hala girdiğim şifre/adı kabul görmüyor. şimdi yapmam gereken şeyler nedir ?
ek olarak geçenlerde komşulardan birini ( sanırım 2 kişiydi) balkonda leptopla gördüm
ne yapmam gerekiyor ? bilgili ve ilgilenen arkadaşlar lütfen