[SK] Chat İle İlgili Konu İçeride

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Bana Bu Chatde Oyuncunun Üstüne Geldiğinde Olacakalr Lazım heryerde popiler oldu bu şeysi.
yardım edebilecek varmıdır ?

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladıgım Kadarıyla Şunu İstiyor
Chat ta Fareyi Bir Oyuncunun Uzerine tiklayinca kac kere banlandıgı kaç dakkadır online oldugu falan filan bunu istyor galiba

SerhatGundogdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
on chat:
    cancel event
    loop all players:   
        if loop-player has the permission "xkmbg.see":
            send json "%player's nicname%&8: " tooltip "Oyuncu Bilgisi" run "/bilgi %player%" then "&f%message%" to loop-player
        else:
            send "%player's nickname%&8: &f%message%" to loop-player
diyorsun galiba.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

nece konusuyo acaba

Oyunucnun yanında XAYASDA Falan çıkyor onlarımı diyorsun?

NTE diyor galiba.

Anladıgım Kadarıyla Şunu İstiyor
Chat ta Fareyi Bir Oyuncunun Uzerine tiklayinca kac kere banlandıgı kaç dakkadır online oldugu falan filan bunu istyor galiba
Diyemki Chatde Oyuncu Yazı Yazdı İsmin Üstüne Fareyi Götürünce Bir Pencere Açılıyor onun kodunu istym gerisi bende :D

Kod:
on chat:
    cancel event
    loop all players: 
        if loop-player has the permission "xkmbg.see":
            send json "%player's nicname%&8: " tooltip "Oyuncu Bilgisi" run "/bilgi %player%" then "&f%message%" to loop-player
        else:
            send "%player's nickname%&8: &f%message%" to loop-player
diyorsun galiba.
Hayır Hayır Ya :D burda chat değişiyor ben oyuncunun üstünde mouse gezdirdiğimde diym

Olacaklar Dediğimde : Kadarını İstiyorum Yani kredisi varmı kaç banlı falan o tür şeyleri istemiyorum o ustune geldiğinde pencere açılsın yeter mor bir yer açılıyor :/

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaw sen nasıl chat den admin panele bağladın ? :D
Diyomki Chatde ben/veya başkası bir şey yazdı adamın isminin üstüne mousemi götürdüğümde bir mor pencere var lore benzer orada birşeyler yazma bu kadar ya yapılmış bir şey benmi anlatamıyorum bir resim bulsamda atsam :D