nece konusuyo acabane diyon![]()
on chat:
cancel event
loop all players:
if loop-player has the permission "xkmbg.see":
send json "%player's nicname%&8: " tooltip "Oyuncu Bilgisi" run "/bilgi %player%" then "&f%message%" to loop-player
else:
send "%player's nickname%&8: &f%message%" to loop-player
anlamadım ?
ne diyon![]()
nece konusuyo acaba
ne dil konusuyor![]()
![]()
Oyunucnun yanında XAYASDA Falan çıkyor onlarımı diyorsun?
NTE diyor galiba.
Diyemki Chatde Oyuncu Yazı Yazdı İsmin Üstüne Fareyi Götürünce Bir Pencere Açılıyor onun kodunu istym gerisi bendeAnladıgım Kadarıyla Şunu İstiyor
Chat ta Fareyi Bir Oyuncunun Uzerine tiklayinca kac kere banlandıgı kaç dakkadır online oldugu falan filan bunu istyor galiba
Hayır Hayır Yadiyorsun galiba.Kod:on chat: cancel event loop all players: if loop-player has the permission "xkmbg.see": send json "%player's nicname%&8: " tooltip "Oyuncu Bilgisi" run "/bilgi %player%" then "&f%message%" to loop-player else: send "%player's nickname%&8: &f%message%" to loop-player
yaw sen nasıl chat den admin panele bağladın ?Dediğin Şey Bumu Acaba (Script Değil Plugin) :
Diyomki Chatde ben/veya başkası bir şey yazdı adamın isminin üstüne mousemi götürdüğümde bir mor pencere var lore benzer orada birşeyler yazma bu kadar ya yapılmış bir şey benmi anlatamıyorum bir resim bulsamda atsamyaw sen nasıl chat den admin panele bağladın ?![]()