Neden Java Değilde Skript ?

wolfenstrike

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden java değilde skript öğreniyorsunuz/kullanıyorsunuz ? Kolay geldiği için mi ? Yoksa üşendiğiniz için mi ? Skript Minecraft dışında bir işinize yaramayacak ama Java belki okuyacağınız bölümü veya seçeceğiniz mesleği bile değiştirebilir. Örneğin ben SAMP için mod kodlarken/düzenlerken programlama dillerinin ne kadar zevkli olduğunu fark ettim ve üniversite tercihimi buna göre yaptım. Peki size soruyorum. Neden Skript ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi skript bir binayı hayal etmek gibi hayal etmek çok zor değil değilmi ? ama java o lanet olası binayı hayal etmeyi bırakıp yapmaktır ki buda çok uzun sürecek bunun için hemen kolaya kaçıp skript bir numara diyorlar.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Şimdi skript bir binayı hayal etmek gibi hayal etmek çok zor değil değilmi ? ama java o lanet olası binayı hayal etmeyi bırakıp yapmaktır ki buda çok uzun sürecek bunun için hemen kolaya kaçıp skript bir numara diyorlar.

Skript bir alanda javadan daha zordur. Javada kolay yapılan şeyleri Skriptte zor yapmak.

Buda sizin gelişmiş algoritmanıza bağlı.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript bir alanda javadan daha zordur. Javada kolay yapılan şeyleri Skriptte zor yapmak.

Buda sizin gelişmiş algoritmanıza bağlı.
Tamamda skriptte zorluk var javadaki gibi peki bu skript minecraft dışında işimize yaramıcakki ? hem zaten skript sunucunun makinesi iyi değilse sunucuyu çok zorlar.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Tamamda skriptte zorluk var javadaki gibi peki bu skript minecraft dışında işimize yaramıcakki ? hem zaten skript sunucunun makinesi iyi değilse sunucuyu çok zorlar.

Siz hala anlamadınız değilmi. Bazı acemiler every 1 tick: loop all players yaparsa tabii ki kasar. Sunucuyu etkileyen performansı skriptin büyüklüğü değil,tasarrufudur.

Java lanet olası fps droplayan bir şey. BKZ. Minecraft. Git Nvidia Titan al yine drop yersin. Java hatasız değildir.

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skript ne. tabii ki plugin, plugin olmasaydi skript yazamiyacaktiniz o yuzden tartismaya gerek yok skriptte yazdiginiz kodlar saten pluginin icinde javaya dönüyor. neden java gibi guzel bir dil varken sql, http request, socket vs vs yazabilirken bunu tartismaniz cok mantiksiz.

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
skript ne. tabii ki plugin, plugin olmasaydi skript yazamiyacaktiniz o yuzden tartismaya gerek yok skriptte yazdiginiz kodlar saten pluginin icinde javaya dönüyor. neden java gibi guzel bir dil varken sql, http request, socket vs vs yazabilirken bunu tartismaniz cok mantiksiz.
Önüme geleni beğeniyodum senin mesajını kendi isteğimle beğendim haberin ola... :D

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum,
Bazı yerlerde Skript, çoğu yerlerde ise Java etkili olabiliyor.Şöyle bir şey var; adam sırf örneğin sağ tıkla rastgele eşya çıkan sandıklar için, Java ile 30 dakka yapmak yerine Skript ile 5 dakikada yapabiliyor.Boşuna o kadar kodu yazıyoruz Java ile.Ama tabii ki zor şeylerde Java.Skript basit ve herkesin anlayabileceği bir dil.Javayı anlamak çok farklı, C# C++ gibi değil.JavaScript kullanıyor o da çok ayrı bir olay.tabii ki kafa yoran her insan Java öğrenebilir ama basit bir şey için Java kullanılmaz.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java Çok Ugrastıran bir şey ama Saglam Ögrenirsen Tonlarca Plugin Yazarsın
Skript Okadar Ugrastıran bir şey Degil %80 İngilizcen iyi olsun yeterli. yazarsın bol bol zkript

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Çünkü skript kullanan sunucuların 9/10'u Lapisli, VIP alana Protection 99 falan veren sunucular. Adamlar uğraşmak istemiyor, o yüzden kolaya kaçıyor ve forumdan skript (ç)alıyorlar

Geri kalan 1/10 ya çok az kullanıyordur (hemen basit bir iki komut için) ya da belirli bir nedenleri vardır.