tunahan52000
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
minecraft chatte bir yazının üstüne gelince oyuncu Bilgileri Gözüksün Bunumu Demek İstedin
on chat:
cancel event
send json "%player's nicname%&8: " tooltip "&cLevel" then "&f%message%" to loop-player
Post kasmanın yeni yolu herhalde @BadActive dediğin şey paralı bi pluginDediğin Şey Bumu Acaba (Script Değil Plugin) :
Adını Atabilirmisiniz.Post kasmanın yeni yolu herhalde @BadActive dediğin şey paralı bi plugin
Sonunda Anlayan Biri ÇıktıDemek istedigi su:
chatte herhangi bir yazının üzerine gelince aynı itemin üzerine gelince açılan pencere gibi (lore yani) açılmasını istiyor. bunun nasıl oldugunu soruyor
DeluxeChat bende var ama hala çalışıyormu bilmiyorum eski sürüm olabilir.Adını Atabilirmisiniz.
Sonunda Anlayan Biri Çıktı(DAHA YENİ GÖRDÜM MSGYİ)
essentials chat kısmı vede groupmanager prefix bozmuyor diymi sadece prefix ekliyor başa ?DeluxeChat bende var ama hala çalışıyormu bilmiyorum eski sürüm olabilir.
Hatırladığım kadarıyla aynen öyle ama şu linke girip bi bakarsan senin için daha faydalı olur :essentials chat kısmı vede groupmanager prefix bozmuyor diymi sadece prefix ekliyor başa ?
Wow Tam da İstediğim Şey BU Bunun Skripti YokmuHatırladığım kadarıyla aynen öyle ama şu linke girip bi bakarsan senin için daha faydalı olur :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.