Neden Java Değilde Skript ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Daha rahat, daha fazla düzenlenebilir, addonlar sayesinde tonlarca libden kurtuluyorsun, anlık disable enable reload, gün gün gelişen seviyeli bir community, daha temiz görünümlü (bana gore [görecelidir*]), IDE gerektirmemesi, lightweight olması (kullanana göre değişir*), daha iyi bir dokümantasyon (bkz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
), community arasında sorulan soruların dakikalar içinde cevaplanması, daha iyi bir error handling (error handling okadar güzelki, hata mesajı 'bak güzel kardeşim şeklinde başlıyor'), versiyonlararası uyum (1.5.2 den 1.8.9 a kadar), dil yapısı blok tabanli olduğu için kavramasi kolay (bkz. scratch).

Aklıma gelenler bu kadar, dahada geldikce editlicem.*

Ek olarak;
Skripti kötüleyen Javaciların %95 i yoğun duyulan butthurt sebebiyle Skripti kötülüyor, amaçları skripte karşı algı oluşturup Skript kullananları minimuma indirmek, koyun olmaz size kalmış.*

Dahada ek olarak, bir arkadasimin olayı çok güzel bir şekilde özetlediği bir konuşma.*

Easter egg;
Böyle konuları Karavan açmazmıydı ya :hmm:

Son düzenleme:

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hadi çok övdügünüz skript ile farkli ftp sunucularina baglanip xml verisi cekin yazdirin veya socket olarak port acin ordan veri cekin yada web sunucularina sorgu gönderinde görelim. bekliyorum skriptlerinizi eger olmuyorsa fazla zorlamayin beyniniz yanmasin :D
not: java ile yapiliyor skriptciler bu konu hakkindaki dusuncelerinizi alalim

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
hadi çok övdügünüz skript ile farkli ftp sunucularina baglanip xml verisi cekin yazdirin veya socket olarak port acin ordan veri cekin yada web sunucularina sorgu gönderinde görelim. bekliyorum skriptlerinizi eger olmuyorsa fazla zorlamayin beyniniz yanmasin :D
Aaaa tüh, o olmazsa naparız biz
set {_x} to text from url "url" şeklinde url execution yapılıyor

Edit
PHP:
open function socket at port %integer% [with password %string%] through function %string%
close function socket at port %integer%
write %strings% to socket with host %string% port %integer% [with timeout %-timespan%] [to handle response through function %-string% with id %-string%]

pass[word] of function socket at port %integer%
handler [function] of function socket at port %integer%
MundoSK sağolsun*

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
not: java ile yapiliyor skriptciler bu konu hakkindaki dusuncelerinizi alalim
Sen javascripti skript ile karıştırdın galiba. Skript Minecraft için... Git HTML öğren onları yapmak için.

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen javascripti skript ile karıştırdın galiba. Skript Minecraft için... Git HTML öğren onları yapmak için.
beyler bu ne diyor hahajaha
bukkit pluginleri xml den veri cekemiyormu ahhahajaja gel sana canli örnek göstereyim.
not javascript nerden cikti olm ya ben javadan bahsediyorum dhshs

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
ne hocam bu ftpyemi baglandiniz :D
hadi diyelim baglandiniz xml kutupaneniz nerde yada json verisi cekin nasil ayiklicaz anlat biraz ogrenek
yukarıda editledim

vede
PHP:
json string %string% from %string%

beyler bu ne diyor hahajaha
bukkit pluginleri xml den veri cekemiyormu ahhahajaja gel sana canli örnek göstereyim.
not javascript nerden cikti olm ya ben javadan bahsediyorum dhshs
XML için gerek duyulmadı, duyulsaydı addon çıkarılırdı emin ol

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yukarıda editledim

vede
PHP:
json string %string% from %string%

XML için gerek duyulmadı, duyulsaydı addon çıkarılırdı emin ol
evet son darbe geliyor lutfen paylas herkes ogrensin socket portu acin

skript cok kisaymis beyler taaki skript kodlarinin pluginin ocinde deerlendigini ogrenene kadar megersem onlarda javaya cevriliyormus yine ayni yola cikti puhahajaj

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
evet son darbe geliyor lutfen paylas herkes ogrensin socket portu acin
ayyy yıkıldım ne darbeymiş

gözünde sorun mu var?
Edit
PHP:
open function socket at port %integer% [with password %string%] through function %string%
close function socket at port %integer%
write %strings% to socket with host %string% port %integer% [with timeout %-timespan%] [to handle response through function %-string% with id %-string%]

pass[word] of function socket at port %integer%
handler [function] of function socket at port %integer%
MundoSK sağolsun*

evet tartışmaya değmeyecegini anladık