[SK] Yardım içeride

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

Bana Acil Yardım Lazım al diye triggerim var aldıgım zaman blok ismi eğik geliyor nasıl düzeltebilirim ?
Kod:
if arg-1 is "al":
            if arg-2 is set:
                "%{kutular::*}%" does not contain "%arg 2%":
                    send "&bBöyle Bir Kutu Bulunamadı !"
                loop {kutular::*}:
                    give a chest named "%arg 2%" to player
            else:
                send "&bKutu İsmi Girmelisin !"
birde bir isteğim vardı;
Kod:
on rightclick with a chest:
    chestin ismi {kutular::*} varsa {kutular::%elindeki itemin ismine%}bağlasın.
    # olaylar
    chance of 50%:
        give {kutular::%deneme%} to player
        dan 1 tane item vermesini istiyorum.
####
#### Ben ekle kısmını kutular::%arg 2% bağladım bu sayede oraya isim olan yere item ekliyordu burdanda o itemleri vermesini istedim.
####

Son düzenleme:

Sarsar318

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğik geliyor derken ss atabilirmisin.

Benimde bir sorum var :D

open chest'e lore nasıl ekliyoruz örnek atarmsn .d

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğik geliyor derken ss atabilirmisin.

Benimde bir sorum var :D

open chest'e lore nasıl ekliyoruz örnek atarmsn .d
eğik dedim &o yazılı gibi

named "&r%arg-2%" Seklinde yazmayı dene.

format slot 4 of player with 1 of compass named "blabla" with lore "burasi lore kismi!" to close
%arg-2% kısmı zaten sayılı olacak yani &adeneme olusturdum ama orada &adeneme geliyor isim deneme gelmiyor

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
<reset> oluyor pek skript bilmiyorum :( benim bildiğim ChatColor.RESET ;(
bana oradaki sayıyı yamuk falan yazmayacak ancak &adeneme yazınca gelecek item ismi &adeneme olacaktı neyse teşşekür ederim ginede ben başına &a eklerim :)

bana oradaki sayıyı yamuk falan yazmayacak ancak &adeneme yazınca gelecek item ismi &adeneme olacaktı neyse teşşekür ederim ginede ben başına &a eklerim :)
arkadaşlar bana %player's tool% yazınca item ismini okumuyor ne yazmalıyım elimdeki itemin ismi &adeneme ise nasıl onu %player's tool item named/name% falan yazdım da olmadı

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

arkadaşlar bana %player's tool% yazınca item ismini okumuyor ne yazmalıyım elimdeki itemin ismi &adeneme ise nasıl onu %player's tool item named/name% falan yazdım da olmadı
PHP:
name of player's tool

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu düzeltemezsin o minecraftın isim olayı ama istiyosan bi şunu dene &r&aDeneme
nasıl düzeltemem minecraft eğik yazılı item vermiyor anlamadım ? ben give yerine %Arg 2% yazdım sadece ancak eğik geldi kurucuyken eğik yazıdandır diyebile düşündüm oyuncu yaptım gine aynı çıktı :D

PHP:
name of player's tool
teşşekür ederim işe yaradı.

İYİ SKRİPT BİLENLERİN DİKKATİNE! SINIRSIZ KUTU AÇMA VE SINIRSIZ KUTU YA İTEM EKLEME SKRİPTİ YAZIYORUM YARDIM ETMEK İSTEYEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN KODU BERABER YAPALIM %70 75 BİTİRDİM ANCAK BİRKAÇ ÖNEMLİ YER VAR YAPAMIYORUM BİLGİM YETMİYOR!!! BİRDE RUTBE ŞEYSİ YAPIYORUM NEREDEYSE BİTTİ ÇOK ÇOK AZ KALDI BİR KONTROL ETTİRMEK İSTİYORUM.
DİPNOT: BİTTİĞİNDE BUNLAR FORUM ÜZERİNDEN PAYLAŞILCAKTIR (BEDAVAYA)

(BU OVARLOK YAPANLAR GİBİ YAZMIŞIM :D)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
nasıl düzeltemem minecraft eğik yazılı item vermiyor anlamadım ? ben give yerine %Arg 2% yazdım sadece ancak eğik geldi kurucuyken eğik yazıdandır diyebile düşündüm oyuncu yaptım gine aynı çıktı :D
Benim bildiğim normalde eğik veriyordu :( bi de o %arg 2% yerine %loop-value% yapmayı dene :( Emin değilim ama

Sarsar318

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler;

benim beliredigim bir bölgede zombi ve iskelet doğmasını nasıl sağlarım.