Mucizecraft.nitrado.net </ Faction / PVP /> Gizemli Sandik ve kutu eklendi /Alim Var/ 1.7 - 1.8 /<

EmirhanSyl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun. İşlemlere başlandı.
Babamın, üzerine sana adli işlem başlatma zamanı geldi gibi düşünüyorum.
( Geçmiş olsun )
Bunların Adamlıkları O Kadar Allah Bunlara Kıskanma Hissi Vermese Bunlar Napıcaktı Bilemiyorum kardeşim :)

Bunlar Anca Klavye Başında Adam :)

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon ama madem işlemlere başlandı o zaman neden babanın üzerine adli işlem başlatma zamanı geldi gibi düşünüyorsun ? Atışmanızı skype üzerinden yapın. Yoksa 2 sunucuyu da moderatörlere bildireceğim.
( Geçmiş olsun )
[/QUOTE]

MucizeMetin

Ölüm Ve Yaşam Arasındaki Kişi
En iyi cevaplar
0
Pardon ama madem işlemlere başlandı o zaman neden babanın üzerine adli işlem başlatma zamanı geldi gibi düşünüyorsun ? Atışmanızı skype üzerinden yapın. Yoksa 2 sunucuyu da moderatörlere bildireceğim.
( Geçmiş olsun )
[/QUOTE]
Bunun hakkında bir bilgim yok ! Sunucumuza gelip reklam yapan bir sunucu ise oyuncular yapmis olabilir
Ayrıca ben böyle bir şey olduguna inanmiyorum kurucu kendisi yapip ss çekebilir .) Ayrica dava mava Güldürdünüz .

MucizeMetin

Ölüm Ve Yaşam Arasındaki Kişi
En iyi cevaplar
0
İşte sizlere mükemmel bir görüntü tebrikler mucizecraft :) :yıkıl:
1- Alay etmek için sunucuya girilmiş.
2-Hala benim sunucumda oynamak istiyorsun banlayınca bunu atıyorsun.
Ve bunca yıllık skype sövüşcüsüsün burada bu ssyi atıyorsun sana iyi 8. sınıflar canim <3

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
En iyi cevaplar
0
1- Alay etmek için sunucuya girilmiş.
2-Hala benim sunucumda oynamak istiyorsun banlayınca bunu atıyorsun.
Ve bunca yıllık skype sövüşcüsüsün burada bu ssyi atıyorsun sana iyi 8. sınıflar canim <3
Metin bu ne ? ne saçmalıyorsun abicim sen , manyak mısın , adama hem küfret , hemde kurucuyum diye gez oh ne ala , ne sanıyorsun sen kendini hem adama küfredeceksin hemde üste çıkacaksın ?