1 Nisan - Türkiye 4.5G'Ye Kavuşuyor!

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sorun da orada zaten. 3G ile 720p bir video izlemek için çok sabırlı olmalısınız. Ancak 4.5G ile 720p bir videoyu hele 10 dakika ise, 30 saniyede 100% izleme imkanınız oluyor. Ve bu sayede sabırsız birisi de o videoyu aynı şekilde izlemiş oluyor. İnternet hızın daha yüksek olduğu için de oyunu açılmayan, videosu yüklenmeyen, Facebook'u açılmayan vb. Kişilerin direk açabileceği için telefon kullanımı 100% artacak. Bu en basit bir örnek.

Türk Telekom (Eski adıyla TTNET), TURKCELL ve Vodofone 4.5G'ye geçiş yapacak.

5G hakkında bir bilgi vermedim. Mobil baz istasyonlarında Adil kullanım kotası denilen şey olmaz. Olursa da helal olsun yine Türkiye ilk 1'lerde.
akk mobilde de var. Turkcell'de sınırsız 1GB, 2GB vs. paketleri görebilirsin.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O altyapıyla getireceklerse, isyan çıkar isyan*
Zaten paketlerde geçtiğine göre hızım 24 MBps ama 3 ile gidiyorum, akk olmadığında 8
Hani biraz sıkar*

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ve bunların hepsi bir şaka olur , Türk Telekom onca reklamı troll amaçlı yapar.... (Animeyi gülmek için koydu çünkü animeler ciddi olamaz*)

"Ve Çok saçmadırlar"-Kişisel fikir
ooo kardeş adını hatırlayamadığım şeyi izliyon hani. neydi lan adı to ile başlıyodu sanki hmm toradora izliyon hanny

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türq teleqom fibevliy00
4.5G 3gden 10 kat daha hızlı olacak zpr bir şey bea

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğim Sadece 1 Mbit :'(

Ve bunların hepsi bir şaka olur , Türk Telekom onca reklamı troll amaçlı yapar.... (Animeyi gülmek için koydu çünkü animeler ciddi olamaz*)

"Ve Çok saçmadırlar"-Kişisel fikir
Telekom O Reklamlara Verdiği Parayı Altyapıya Verseydi Peki?

Üf bir şey değişmicek bu konuya bile gerek yoktu. Ayrıca tt bu reklamı yapacağına akk yı kaldırsaydı keşke.
Banada Hiz Lazim 1Gbit At Beyaa xD

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bir facebook sayfasında bugün gece gördüğüm en yüksek hız 120 megabitti. Hiç inanmıyordum ancak gerçekten yapmış olabilirler.
Not: Gece gördüğüm için yanlış hatırlıyor olabilirim.
2. Not: Her yerde 5 çekecek anlamına gelmiyor.