Türk Yapımı Sky Survival [ Güncelleme 5.0 ]

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya bildiğin özelleştirden 0:0 yapmışsın sonrada bir köy bulup ondan editlemişsin eklemişsin
tamam kardeş doğru da şimdi ben o köyün normal halini atsaydım bence bu haritaya güzel diyeceklerini sanmazdım :p ve orada sadece tek köy yok farklı adalar var ve fark ettiysen bazı adalara gerçekten çok emek verilmiş ve versiyon geliştikçe daha fazla şey ekleniyor haritadada gördüğün üzere tek köy değil birsürü farklı ada var netherde geliştirdim hatta bir dahaki versionda netheri baya abartmayı planlıyorum ama yinede her haritada illaki bir eleştiri olmalı bunları rez alınarak haritalar geliştiriliyor zaten yorumun için teşekkür ederim kardeşim :)

Güzel Olmuş Emek Vermişsin Belki Youtuberlarında ilgisini çekerse daha çok tanılabilir haritan.
teşekkür ederim saol :)

Süper olmuş buildler falan çok güzel ellerine sağlık :p
sağol kardeşim :)

MegaCraftTV

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba 350 abonem ve 200,000 geçmiş bir izlenme sayım var ben bunun serisini çekmek isterim çekmek serbestmi ? bu arada skypeni ö.m den at eklerim

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum Adada Macera haritana göre gelişmişsin. Ama haritada hatalar var.
1-) Oraya WitherBoss spawner koyman hata. 3-4 tane wither birikmişti benim girdiğimde ve direk öldüm.
2-) Görevler sistemi çok saçma.Ve sıraları yanlış.
3-) İksirler çok abartılı ve her yere tuzak koymuşsun.İnsanı oyundan bıktırır bu.