TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
En fazla 7 saat ondan sonra oynayacak oyun bulamayıp kapatıyorum genelde. [Güzel oyun bilen varsa (İndie türü gibi ya da o tür eğlenceli bir şey ve bedava) Özelden tavsiye ederse sevinirim]
Yaz tatilinde yapmışsındır heralde okul zamanında yapmak imkansız.106 saat.
Bundan sonra kendimi kendimi klavyenin başında uyuya kalmışdım.Oyundada afk kalmışım :C
Desene hayatın'dan yaklaşık 4 gün uçtu, gitti ve çöp oldu.96 Saat
15 Gün Tatilde Yapmıştım
Yaklaşık olarak hayatın'dan 2 gün uçup, gitti ve çöp oldu.37 Saat
15 Tatilde :C
Bak Allah sana "Bilgisayarın başından artık kal" demiş ve uyarı olarak bayıltmış53 saat ve kalktığımda bayıldım.
En iyisini sen yapıyorsun. Allah'ın verdiği o güzel can'ı güzelce kullanıyorsun.1 saat dursam kendimi rahatsız hissediyorum kalkıp evde zıplıyorum bu saatler ney böyle![]()
Hayatından yaklaşık olarak 1 gün çöp oldu. Allah sormıyacak mı "22 saat bilgisayar başında olucağına, 10 dakika'da olsa namazlarını kılsan, ibadetini etsen"22 Saat yaz tatili
CringeDesene hayatın'dan yaklaşık 4 gün uçtu, gitti ve çöp oldu.
Ne hallere geldik
Yaklaşık olarak hayatın'dan 2 gün uçup, gitti ve çöp oldu.
Bak Allah sana "Bilgisayarın başından artık kal" demiş ve uyarı olarak bayıltmış
En iyisini sen yapıyorsun. Allah'ın verdiği o güzel can'ı güzelce kullanıyorsun.
Hayatından yaklaşık olarak 1 gün çöp oldu. Allah sormıyacak mı "22 saat bilgisayar başında olucağına, 10 dakika'da olsa namazlarını kılsan, ibadetini etsen"![]()
? 106 saattemi bi adam 50 saat oynıyarak öldü ._.106 saat.
Bundan sonra kendimi kendimi klavyenin başında uyuya kalmışdım.Oyundada afk kalmışım :C