[SORU] Bilgisayar'da en fazla ne kadar süre durdunuz?

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
En fazla 7 saat ondan sonra oynayacak oyun bulamayıp kapatıyorum genelde. [Güzel oyun bilen varsa (İndie türü gibi ya da o tür eğlenceli bir şey ve bedava) Özelden tavsiye ederse sevinirim]

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Okulum 4.30'da Olduğu İçin 3 Günde Bir Uyuyorum Onun Dışında Bilgisayar Ders Falan Filan Hesaplarsınız İşte Üşendim

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
96 Saat
15 Gün Tatilde Yapmıştım
Desene hayatın'dan yaklaşık 4 gün uçtu, gitti ve çöp oldu.
Ne hallere geldik :(

37 Saat
15 Tatilde :C
Yaklaşık olarak hayatın'dan 2 gün uçup, gitti ve çöp oldu.

53 saat ve kalktığımda bayıldım.
Bak Allah sana "Bilgisayarın başından artık kal" demiş ve uyarı olarak bayıltmış :)

1 saat dursam kendimi rahatsız hissediyorum kalkıp evde zıplıyorum bu saatler ney böyle :D
En iyisini sen yapıyorsun. Allah'ın verdiği o güzel can'ı güzelce kullanıyorsun.

22 Saat yaz tatili
Hayatından yaklaşık olarak 1 gün çöp oldu. Allah sormıyacak mı "22 saat bilgisayar başında olucağına, 10 dakika'da olsa namazlarını kılsan, ibadetini etsen" :)

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Desene hayatın'dan yaklaşık 4 gün uçtu, gitti ve çöp oldu.
Ne hallere geldik :(

Yaklaşık olarak hayatın'dan 2 gün uçup, gitti ve çöp oldu.

Bak Allah sana "Bilgisayarın başından artık kal" demiş ve uyarı olarak bayıltmış :)

En iyisini sen yapıyorsun. Allah'ın verdiği o güzel can'ı güzelce kullanıyorsun.

Hayatından yaklaşık olarak 1 gün çöp oldu. Allah sormıyacak mı "22 saat bilgisayar başında olucağına, 10 dakika'da olsa namazlarını kılsan, ibadetini etsen" :)
Cringe :( :( :(

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LoL'e URF Modu geldiğinde fırsat bu fırsat diyip yaklaşık bi 19 saat oynamıştım.Fakat bu diğer yorumculara göre hiçbir şey :D