CihanYlmzCR
> PERISAN NETWORK <
- En iyi cevaplar
- 0
Günlük kutu sistemi /kutual diyince 12 saatte bir alınacak :| içinden çıkan itemleri ayarlarız biz.
playerin kafasında cam yoksa nasıl denir pekiŞöyle sanırsam.
Kod:command /giydir <player> permission: giydir.sk permission message: Bunu Yapamazsın! trigger: equip leather helmet to arg 2 veya arg-2
Buda şöyle sanırsam.
Kod:command /sil <player> <item>: permission: sil.sk permission message: Bunu Yapamazsın! trigger: remove arg 2 veya arg-2 from arg 1 veya arg-1
onu bende bilmiyorumplayerin kafasında cam yoksa nasıl denir peki
Buda böyle galiba.Günlük kutu sistemi /kutual diyince 12 saatte bir alınacak :| içinden çıkan itemleri ayarlarız biz.
command /kutual:
trigger:
if {kutual.%player%} is not set:
give diamond block to player #Verilecekler. Copy Paste ile halledin.
set {kutual.%player%} to "2"
send "Kutu Başarı İle Alındı" to player
wait 12 hours
set {kutual.%player%} to "1"
if {kutual.%player%} is "1":
give diamond block to player #Verilecekler. Copy Paste ile halledin.
set {kutual.%player%} to "2"
send "Kutu Başarı İle Alındı" to player
wait 12 hours
set {kutual.%player%} to "1"
if {kutual.%player%} is "2":
send "Henüz 12 Saat Dolmadı." to player
Üzdün knkplayerin kafasında cam yoksaya ne gerek var ki ? kafasındakini sil direk cam koy yerine![]()
Bir komutla bir yeri seçelim ve orası bir anda yükselip uzaya çıksın ve üstünde Mars diye bir hologram olsun. Blokları ise End Taşı olsun. Burada zıplama gibi şeyler olsun. Kişi bir komutla kafasına cam geçirsin. Eğer cam geçirmeden Marsa giderse ölsün. Marsada minecart ile uçsunlar. Arkalarından da yıldız particle'si çıksın.
on command /uzay:
push the players upwards at speed 100:
execute console command "nick %player% &8&lUzayMekiği"
wait 6 second
execute command "mvtp %player% world_the_end"
give 1 glass named "kask" to player
on rightclick with glass:
set helmet of player to glass
set player's tool to air
if player's helmet is not any glass:
execute console command "effect %player% 9 10 10"
execute console command "effect %player% 19 10 10"
wait 5 second
execute console command "kill %player%"
else:
apply potion of jump_boost 3 to player for 99999 seconds
apply potion of speed 1 to player for 99999 seconds
İstediğim bu değildi fakat buda iyiBu kadarını yapabildim çalışırmı bilememPHP:on command /uzay: push the players upwards at speed 100: execute commend "nick %player% &8&lUzayMekiği" wait 6 second execute command "mvtp %player% world_the_end" give 1 of glass named "kask" to player on rightclick with glass: set helmet of player to glass set player's tool to air if player's helmet is not any glass: execute command "effect %player% 9 10 10" execute command "effect %player% 19 10 10" wait 5 second execute command "kill %player%" else: apply potion of jump_boost 3 to player for 99999 seconds apply potion of speed 1 to player for 99999 seconds
O Aşırı basit, lütfen * D:Günlük kutu sistemi /kutual diyince 12 saatte bir alınacak :| içinden çıkan itemleri ayarlarız biz.
Dostum iyi bir skriptere benziyorsun yukarıda yazdığımda hata varsa söyler misin ?O Aşırı basit, lütfen * D:
düzelttim. sence başlangıca göre nasılİstediğim bu değildi fakat buda iyiBu arada give 1 of glass değil give 1 glass named "kask" to player olucak
ve execute command değil execute console command olacak
![]()
İyi güzel hoşdüzelttim. sence başlangıca göre nasıl
şimdi o minecartı denicemİyi güzel hoşGelişiceksin sen
![]()
oo benim çılgın zikriptırımşimdi o minecartı denicem
![]()
oooo muten bitmisoo benim çılgın zikriptırım
bindirme yapılamaz (bence) ama adamın altındaki bloğu minecraft yapabilirsinoooo muten bitmisbir şey sorcam minecarta binmek nasıl yapılır skriptte mesela minecarta sağ tıkladıında binsin
on any move:
set {kordinat} to 1 block below of player
set block at {kordinat} to minecart