Yandex Hakkında Bilinmeyen Önemli Şeyler

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yandex Rusların tarayıcısıdır, benim bildiğim sahibi rus.

Neredeyse, bilgisayarında yandex olmayan çok az kişi var. Hiç neden diye sordunuz mu? Web'de bir program arıyorsunuz, karşınıza bir site çıkıyor. İndir butonuna basıyorsunuz. Normal bir kurulum sayfası açılyor... Kuryorsunuz, interneti açtığınızda bir bakmışsınız tarayıcınız yandex olmuş. Sonra denetim merkezine girdiniz. Program kaldır kısmından yanex'i kaldır dediniz, fakat yandex kalkmadı? Bunlar neden oluyor?

Hiç düşündünüz mü? Yandex niye tamamen ücretsiz bir hizmet veriyor?

Yandex tarayıcı:
  • Yandex arama kısmına facebook yazarsınız, bir sayfa çıkartır. Facebook giriş bilgilerinizi girersiniz, fakat o site facebook olmayabilir? Evet, yandex bunu yapabilir. Gerçek facebook'muş gibi görünüp kişiler bilgilerinizi silebilir
Yandex navigasyon:
  • Anlık olarak bulunduğunuz konumu yandex görmektedir. Allah göstermesin, savaş çıktığında ve siz örneğin bir bakan olduğunuzda ve mobil cihazınızda yandex olduğunda "Gel beni öldür" demiş olursunuz.

Aslında sadece yandex için değil, diğer tüm hizmetler içinde bunlar söylenebilir. Hiçbir hizmete gğvenmeyiniz. Bir düşünün, siz o kadar eleman alıp, tamamen ücretsiz bir hizmet (çıkarsızca) verir miydiniz?

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle dedigin mantığa bakarsak savaş çıkınca öldük demektir , yandex a biliyorsa google alfabeyi biliyor demektir android google'in ve google android her cihazın mikrofunu dinleyip tarayıcısına entegre ettigini biliyormuydunuz ? bir kadın yeni cocugu olucagından bahsetmiş ve google ona cocuk mağzaları reklamları cıkarmaya başlamış ve bircok kişi araştırımış google biz dinliyoruz ve reklam olarak önünüze seriyoruz aynı zamanda bu bilgiler yasal olarak kullanılabilir bu sizin anlaşmayı kabul ettiginizde cikan ibareler windows düşünelim ben birkaç kez microsoft ile görüştüm ve microsoft sizin bilgilerinizi topluyor herhangi bir terorist veya suclu oldugunuzda başka ülkelere pazarlayabiliyor ? bunuda düşününce savaş cıkınca işimiz vahim demektir tüm firmalar aynısını yapiyor bazıları hariç (apple - whatsapp).

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle dedigin mantığa bakarsak savaş çıkınca öldük demektir , yandex a biliyorsa google alfabeyi biliyor demektir android google'in ve google android her cihazın mikrofunu dinleyip tarayıcısına entegre ettigini biliyormuydunuz ? bir kadın yeni cocugu olucagından bahsetmiş ve google ona cocuk mağzaları reklamları cıkarmaya başlamış ve bircok kişi araştırımış google biz dinliyoruz ve reklam olarak önünüze seriyoruz aynı zamanda bu bilgiler yasal olarak kullanılabilir bu sizin anlaşmayı kabul ettiginizde cikan ibareler windows düşünelim ben birkaç kez microsoft ile görüştüm ve microsoft sizin bilgilerinizi topluyor herhangi bir terorist veya suclu oldugunuzda başka ülkelere pazarlayabiliyor ? bunuda düşününce savaş cıkınca işimiz vahim demektir tüm firmalar aynısını yapiyor bazıları hariç (apple - whatsapp).
Bende ondan bahsediyorum. "aslında sadece yandex değil" Benim anlatmak istediğimi anlayan anladı.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pentagon Hesaplarımızı İzliyor Ha MinecraftTürk de Yer Bildirimi Yaparsak Hedşat Atıyorlar Ölüyoruz
Ya Allah Aşkına Yandex'in İşi Gücü Yok Bizim Hesaplarımı Çalıp Ocakbaşı Fotolarımızamı Bakacaklar Abartmayın O Kadar Ya Yandex Mükemmel Bir İnternet Tarayacısı Bence Çok Güzel Özellikleri Var Google Bile Türkiye'nin Özel Günlerini Düşünmezken Yandex Düşünüyor Ben Çok Seviyorum Şahsen.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ne dediğiniz anlamıyorum ama kullanacaksanız Firefox veya Chromium (Chrome değil, açık kaynak olan Chromium.) kullanın. İsterseniz kaynak kodunun her satırını dikkatlice okuyup daha sonra compile ederek bile kurabilirsiniz. (Yani kısaca hiçbir arka kapı olmaz.)

Ha gizlilik önemliye Tor Browser (Firefox'un Tor entegre edilmişi) kullanabilirsiniz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yandex çeviri, Google çeviriden daha iyi çalışıyor. (En azından Türkçe İngilizce**)

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çoğu şirket senin kullandığın tarayıcıdan dolayı ve ya akıllı telefonlarından dolayı donuna kadar biliyorlar. Yani burada sadece yandex değil diğer şirketlerde öyle.

tabi donunu internetten alıyorsan