BattleDragon14
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yandex Rusların tarayıcısıdır, benim bildiğim sahibi rus.
Neredeyse, bilgisayarında yandex olmayan çok az kişi var. Hiç neden diye sordunuz mu? Web'de bir program arıyorsunuz, karşınıza bir site çıkıyor. İndir butonuna basıyorsunuz. Normal bir kurulum sayfası açılyor... Kuryorsunuz, interneti açtığınızda bir bakmışsınız tarayıcınız yandex olmuş. Sonra denetim merkezine girdiniz. Program kaldır kısmından yanex'i kaldır dediniz, fakat yandex kalkmadı? Bunlar neden oluyor?
Hiç düşündünüz mü? Yandex niye tamamen ücretsiz bir hizmet veriyor?
Yandex tarayıcı:
Aslında sadece yandex için değil, diğer tüm hizmetler içinde bunlar söylenebilir. Hiçbir hizmete gğvenmeyiniz. Bir düşünün, siz o kadar eleman alıp, tamamen ücretsiz bir hizmet (çıkarsızca) verir miydiniz?
Neredeyse, bilgisayarında yandex olmayan çok az kişi var. Hiç neden diye sordunuz mu? Web'de bir program arıyorsunuz, karşınıza bir site çıkıyor. İndir butonuna basıyorsunuz. Normal bir kurulum sayfası açılyor... Kuryorsunuz, interneti açtığınızda bir bakmışsınız tarayıcınız yandex olmuş. Sonra denetim merkezine girdiniz. Program kaldır kısmından yanex'i kaldır dediniz, fakat yandex kalkmadı? Bunlar neden oluyor?
Hiç düşündünüz mü? Yandex niye tamamen ücretsiz bir hizmet veriyor?
Yandex tarayıcı:
- Yandex arama kısmına facebook yazarsınız, bir sayfa çıkartır. Facebook giriş bilgilerinizi girersiniz, fakat o site facebook olmayabilir? Evet, yandex bunu yapabilir. Gerçek facebook'muş gibi görünüp kişiler bilgilerinizi silebilir
- Anlık olarak bulunduğunuz konumu yandex görmektedir. Allah göstermesin, savaş çıktığında ve siz örneğin bir bakan olduğunuzda ve mobil cihazınızda yandex olduğunda "Gel beni öldür" demiş olursunuz.
Aslında sadece yandex için değil, diğer tüm hizmetler içinde bunlar söylenebilir. Hiçbir hizmete gğvenmeyiniz. Bir düşünün, siz o kadar eleman alıp, tamamen ücretsiz bir hizmet (çıkarsızca) verir miydiniz?