Web Üzerinden Açık Artıma Sistemi Hakkında Görüşleriniz

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence şöyle bir şey yaparsanız güzel olur. sitede gazinomsu bir şey . Daha dorusu çarkıfelek gibi bir şey adamlar döndürüyo mesela 100.000 bir anahtar alınıyor ve o anahtarla sitedeki o şey döndürülüp bir şey kazanılıyor. Böyle yaparsaız daha yi olabilir
Aynen güzel olabilir :) Fakat yapımı çok zordur ben böyle işlerden anlamam ama .

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Vaov helal craftrise api çok şahane olmuş bide serveri yenileseniz çok güzel olcak .s (yeni oyunlar, maplar felan)
Büyük bir güncelleme listemiz var fakat, hemen gerçekleştiremeyiz. Yavaş yavaş bütün güncellemeleri gerçekleştireceğiz.

Marketten alırım daha iyi ? Bir daha neden fazla para verilsin.
Olaya biraz da şöyle bakın; Parası olan oyuncu var olmayan oyuncu var, bu adamlar Coini oyun içindende kazanabiliyorlar.

bence şöyle bir şey yaparsanız güzel olur. sitede gazinomsu bir şey . Daha dorusu çarkıfelek gibi bir şey adamlar döndürüyo mesela 100.000 bir anahtar alınıyor ve o anahtarla sitedeki o şey döndürülüp bir şey kazanılıyor. Böyle yaparsaız daha yi olabilir
Gerçekten çok iyi bir fikir, bunu daha önce düşünmüştüm fakat grafik tasarım konusunda çok iyi olmadığım için, o projede yarıda kalmıştı.

Aynen güzel olabilir :) Fakat yapımı çok zordur ben böyle işlerden anlamam ama .
Yapımının zorluğu var fakat meyvesi çok iyi olacaktır emin olun :)