caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 şey soracam ama alınma eywallah güzel bir lobi paketi yapmışsın emegine saglıkta ben dikkat ederimde bu konuyu 'Sunucu Eklentileri (Plugins) yerine niye actın actın peki paketin vurus total link koy hadi onuda gectim biraz dikkat edersen 'Sunucu Eklentileri (Plugins) degilde kullanıcı eklenti yerine acsaydın moderator vs vs bu paket için san kalkıpta yetki filan vermez yanlış anlma tm paket iide en azından o paketi burdaki gerekli olan kişiler için paylaşsan bundan bin kat daha ii ama tabi benim görüşüm bence mod vs göz dikme paket ya sat ya dagıt böylelikle emegini karşılıgı almış olursun :):)

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
1 şey soracam ama alınma eywallah güzel bir lobi paketi yapmışsın emegine saglıkta ben dikkat ederimde bu konuyu 'Sunucu Eklentileri (Plugins) yerine niye actın actın peki paketin vurus total link koy hadi onuda gectim biraz dikkat edersen 'Sunucu Eklentileri (Plugins) degilde kullanıcı eklenti yerine acsaydın moderator vs vs bu paket için san kalkıpta yetki filan vermez yanlış anlma tm paket iide en azından o paketi burdaki gerekli olan kişiler için paylaşsan bundan bin kat daha ii ama tabi benim görüşüm bence mod vs göz dikme paket ya sat ya dagıt böylelikle emegini karşılıgı almış olursun :):)
Haklısı ancak arkadaş yaptığı bu şeyi birisinin serverinde kullanıldığını görmek istiyor(Yetkili gözünden) bu yüzden böyle bir işe kalkışmıs olabilir. :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Guzel emek vermişsin
Ben beğendim fakat.
Bir komut ile panelden sana yetkiyi verir ve paketini aldıktan sonra sana yol verirler...
Dikkatli ol bu konuda

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Guzel emek vermişsin
Ben beğendim fakat.
Bir komut ile panelden sana yetkiyi verir ve paketini aldıktan sonra sana yol verirler...
Dikkatli ol bu konuda
Elimden geldiğince güvenilir kişiler bulmaya çalışacağım. Yorumun için teşekkürler... İyi Forumlar...

Yetki falan vermez diyorsun hergün özel mesajdan 10u geçen kişi paketi istiyor sunucu ip sini verip. Ayrıca Baattinin dediği gibi ben bu plugin paketinin sunucuda kullanılmasını ve benimde o sunucuda yetkili konumda bulunmamı istiyorum. Emeğimin karşılığını bu şekilde alıyorum. Teşekkürler iyi forumlar...

Moderatör tarafından düzenlendi:

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Serverin ayarlarıbı bungeecorda göre düzenleyip test edersen çok iyi geliştirisin.
Skript ögrenmeye başla.
Bungee Konusunda serverin çarşamba açıyorum detaylıca konuşuruz.
(Bu arada sunucular arası geçişi yanlış yapmışsın.)(Paketindeki en büyük açık oyuncular /server OYUN komutunu kullanamıyorlar bunu düzelt(Bungee için önemli))
Arkadaşlar Faction Rütbe plugini nerden bulabilirim(Skriptte olur ancak lag yapacak gereksiz komutlardan arınlırılmış olsun)

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Serverin ayarlarıbı bungeecorda göre düzenleyip test edersen çok iyi geliştirisin.
Skript ögrenmeye başla.
(Bu arada sunucular arası geçişi yanlış yapmışsın.)(Paketindeki en büyük açık oyuncular /server OYUN komutunu kullanamıyorlar bunu düzelt(Bungee için önemli))
Arkadaşlar Faction Rütbe plugini nerden bulabilirim(Skriptte olur ancak lag yapacak gereksiz komutlardan arınlırılmış olsun)
GuestCraft plugini ile /server komutuna gerek kalmayacak.

Skript ögrenmeye başla.
Sana özelden ulaşamıyorum, umarım bildirim olarak görürsün...

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mehraba Kenan Yeni Bir Sunucu Açmayı Planlıyoruz Plugin Paketin Hoşuma Gitti + Sunucu'da Admin Olucaksın ne dersin

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen trail veya spawner verebilirsin Hub İçin İse Superhub kullanabilirsin dah iyi gösterir lobiyi